Vállalkozóként használja Magyarország legkedveltebb csomagautomata-hálózatát!

Tömeges csomagküldés, országos lefedettség, kiszállítás automatába vagy egyenesen a címre!
Regisztrálok üzleti partnernek!

ÉPÍTSEN VELÜNK SIKERES VÁLLALKOZÁST

Üzletkötői segítség nélkül csupán néhány lépésben építhet velünk sikeres vállalkozást, amelyhez itt minden szükséges információt biztosítunk.

Már csak pár kattintás és minden készen áll.

Közel 100 000 rekesz áll vevői rendelkezésére,
közel 350 településen országszerte.
Automatáinkat a legfrekventáltabb és legkönnyebben elérhető helyeken találhatja.

Partnereinknek

Ha már regisztrált üzleti partnernek, itt talál minden tudnivalót, ami az integrációhoz szükséges.
Néhány kattintás, és máris elérhető lesz webáruházában a FOXPOST mint átvételi mód, Magyarország legnépszerűbb csomagautomata-hálózata.
Tovább

2024. JÚNIUS 22-ÉN SZOMBATON ESTE KIESÉS VÁRHATÓ A FOXPOST SZOLGÁLTATÁSAIBAN
2024. június 22. szombat 22:00 óra és 23. vasárnap 06:00 óra között tervezett karbantartás miatt szolgáltatásaink elérhetőségében előfordulhat kiesés.
Tovább
Vásárlóinak meghosszabbítjuk a csomagok átvételi idejét a pünkösdi hétvége miatt
Közeledik a hosszú hétvége, május 20. pünkösdhétfő munkaszüneti nap lesz, a csomagszállítási szolgáltatásunk a következőképpen alakul az ünnep alatt.
Tovább
A hétvégén és május 1-jén is fogunk szállítani, hogy mindenkihez eljusson a rendelése!
Annak érdekében, hogy mindenki minél hamarabb megkapja a csomagját hétvégén és május 1-jén is fogunk csomagot szállítani!
Tovább
Folyamatosan töltjük és ürítjük ezeket az automatáinkat
Kollégáink azon dolgoznak, hogy ezeken a helyszíneken mindig legyen szabad rekesz
Tovább
Intézkedtünk, hogy csökkentsük a csomagautomatáink aktuális terheltségét
Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a FOXPOST rendszerét az elmúlt napokban szokatlanul magas, szökőárszerű terhelés érte, ami egy független e-kereskedelmi piactér által meghirdetett, rövid időtartamú ingyenes csomagküldési akció következménye.
Tovább
Hol talál átláthatóbb és előnyösebb szállítási díjakat?
A kiscsomag-logisztikai piac év eleji áremelései után Ön is tapasztalja, hogy a FOXPOST árazása a legátláthatóbb a piacon.
Tovább
Vegye kezébe az irányítást, döntsön Ön adója 1%-ának sorsáról, ne engedje elveszni!
A személyi jövedelem adója 1 százalékának felajánlása csupán 3-5 perc, de egy alapítványt, egyesületet működésében, nemes célja elérésében nagyban segíteni tud vele.
Tovább
Társadalmi felelősségvállalásunk (CSR) 2023-ban
Fontosnak tartjuk, hogy magyar cégként, és felelős vállalatként időről időre kiálljunk jelentős társadalmi ügyek mellett. Elsősorban ott segítünk, ahol szakmailag a leginkább tudunk - korszerű és egyszerű logisztikai megoldást nyújtunk civil kezdeményezésekhez.
Tovább
A FOXPOST TÁMOGATJA A NŐI VÁLLALKOZÓKAT MAGYARORSZÁGON
A FOXPOST 10 éves fennállása óta mindig kiállt fontos társadalmi ügyek mellett, így különösen nagy örömünkre szolgál a női vállalkozók támogatása. Ezért tettük lehetővé, hogy a Budapesti Gazdasági Egyetem elkészítse legfrissebb, „Női Vállalkozók Magyarországon” című jelentését.
Tovább
2024. FEBRUÁR 24-ÉN SZOMBATON ESTE KIESÉS VÁRHATÓ A FOXPOST SZOLGÁLTATÁSÁBAN
2024. február 24. szombat 22:00 óra és 25. vasárnap 06:00 óra között karbantartás miatt szolgáltatásaink elérhetőségében kiesés várható.
Tovább
FOXRETURN: a FOXPOST visszáru szolgáltatása
Építse vásárlói bizalmát a kockázatmentes vásárlás élményével! A FOXRETURN használatával vásárlói csomagautomata-hálózatunk segítségével az ország bármely FOXPOST automatáján keresztül, néhány kattintással, címkenyomtatás és futárral való egyeztetés nélkül visszaküldhetik megrendeléseiket.
Tovább
A FOXPOST sztori: A kézi csomagátadópont legnagyobb ellensége a csomag
Többek között ez a mondat is elhangzott, amikor Bengyel Ádám a FOXPOST vezérigazgatója és társalapítója Madar Norberttel és Kolbert Istvánnal beszélgetett a GKID Vedd fel a versenyt podcastjában.
Tovább
Rendszerleállás 2024. január 27-én
2024. január 27-én szombaton 22:00 óra és 28-án 02:00 óra között rendszerfrissítés miatt a FOXPOST teljes szolgáltatása szünetelni fog.
Tovább
Találkozzunk a Magyar Marketing Fesztiválon a FOXPOST standjánál!
2024. január 25-én Budapesten, a Lurdy Konferencia-központban rendezik meg a Magyar Marketing Fesztivált, az ország legnagyobb, év eleji üzleti- és marketing trendekkel foglalkozó szakmai konferenciáját, kimondottan kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing- és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek.
Tovább
Jót tenni jó ügyekért - A FOXPOST vállalati társadalmi felelősségvállalása
Egész éves jótékonysági tevékenységünk méltó megkoronázása volt decemberi két együttműködésünk két fantasztikus csapattal.
Tovább
Vásárlóiknak meghosszabbítjuk a csomagok átvételi idejét az ünnepek alatt
A futárjaink által december 22-én csomagautomatába betöltött csomagok átvételének határidejét automatikusan meghosszabbítjuk.
Tovább
Karácsony előtti praktikus tanácsok
Annak érdekében, hogy mindenki időben megkapja a karácsonyi csomagját, néhány fontos dologra hívjuk fel most a figyelmet. Ezzel tesszük a csomagvárást és a csomagátvételt mindenki számára a legkényelmesebbé.
Tovább
Meddig kell feladni a csomagokat, hogy december 24-ig garantáltan kiszállítsuk?
További hatékony együttműködésünk elősegítése érdekében szeretnénk tájékoztatni az év végi munkarendünk fontos határidőivel kapcsolatban.
Tovább
Ünnepeljük együtt az újabb FOXPOST mérföldköveket!
Szolgáltatásunk elképesztő utat járt be 8 év alatt, nézzük meg együtt, hogy mit értünk el!
Tovább
Fenntarthatóság szimbóluma 2023 – a FOXPOST
A Trade magazin negyedszer adta át a Fenntarthatóság Szimbóluma díjakat hagyományosan, az FMCG szakma legnagyobb konferenciáján, az ötnapos Business Days-en, szeptember 27-én.
Tovább

Segíthetünk?

Itt rengeteg hasznos információt gyűjtöttünk össze a rendszerünkről, hogy gyorsan választ találhasson a kérdéseire. Ha valami mégsem világos, keresse fel ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik örömmel segítenek!