Blog

Kövesd blogunkat, hogy elsőként értesülj legfrissebb híreinkről, akcióinkról és folyamatosan bővülő hálózatunk legújabb helyszíneiről!
A csomagküldés még soha nem volt ilyen egyszerű!
Magánszemélyeknek Üzleti partnereknek

Magánszemélyeknek

Fenntartható autómegosztás a SHARE NOW-val!
A SHARE NOW az autózás legkorszerűbb formája, amellyel 4-6 másik városi autót válthatsz ki! Neked csak egyetlen regisztrációra és a SHARE NOW appra van szükséged.
Tovább
Regisztrálj, iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj júliusban is!
Mindazon magánszemélyként regisztrált FOXPOST felhasználónk, aki július 18. és 24. között feliratkozik hírlevelünkre a foxpost.hu-n, és részvételi szándékát jelzi a feliratkozás során, nyereményjátékban vesz részt.
Tovább
Kedvezményes foxolás - a Te szavazatodon is múlik!
Nemrég szavazásokat indítottunk Facebook oldalunkon: a közeljövőben telepítendő csomagautomatáink közül a legtöbb szavazatot kapott helységben induló automatánk akciós árakon lesz elérhető.
Tovább
Adathalászat
Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy az elmúlt napokban több valótlan tartalmú e-mailen és más kommunikációs csatornákon keresztül adathalász/csaló üzenetek kerültek kiküldésre a nevünkben.
Tovább
A FOXPOST 2022-ben is Superbrands díjas
A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága idén ismét az ország legkiválóbb márkái közé választott bennünket, valamint a Business Superbrands díjat is elnyertük.
Tovább
Regisztrálj, iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!
Mindazon magánszemélyként regisztrált FOXPOST felhasználónk, aki június 13. és 19. között feliratkozik hírlevelünkre a foxpost.hu-n, és részvételi szándékát jelzi a feliratkozás során, nyereményjátékban vesz részt.
Tovább
Gyereknapra szeretettel
Gyereknapon is az Amigos a gyerekekért Alapítvány munkáját segítjük, amelynek köszönhetően súlyos és tartósan beteg gyerekeknek tesszük szebbé ezt a napot.
Tovább
Az ország kistavainak felmérése a FOXPOST-tal
Az Ökológiai Kutatóközpont Vízi Ökológiai Intézetének munkatársai 2021-ben indították el a MyPond – Az én kistavam elnevezésű közcélú kutatási projektet, amelyben a FOXPOST is szerepet vállalt.
Tovább
Xmas Gyereknapra
Magyarországon május utolsó vasárnapján ünnepeljük a Gyereknapot. Szeretnénk a gyerekeket most tavasszal is egy kis karácsonnyal meglepni.
Tovább
FOXOLJ éjjel-nAPPAL!
Elindult a FOXPOST applikáció! A foxpost.hu-n elérhető csomagküldő szolgáltatásunk előnyeit magánszemélyként ezentúl bárhol élvezheted mobiltelefonon, egyszerűen, FOXPOST applikáción keresztül!
Tovább
Újrahasznosítottuk építési hálóinkat
Márciusban az Oktogonnál és a Madách térnél találkozhattatok óriás hirdetéseinkkel, amelyekből az időszak végével hátizsákokat, öv- és laptoptáskákat készítettünk
Tovább
Az ország legnagyobb csomagautomata-hálózata
Jelentős mérföldkőhöz érkezett a FOXPOST.
Tovább
Az összes automatánkkal az egyetlen anyukádért
Anyák napjára ingyenes FOXPOST szállítás
Tovább
Vigyázzunk együtt a Földre
Április 22-e a Föld napja. Mindannyiunk kötelessége vigyázni e gyönyörű bolygóra. A FOXPOST elkötelezett híve a környezettudatosságnak, folyamatainkat úgy fejlesztjük, hogy minél kevesebb károsanyag-kibocsátással tudjunk egyre elérhetőbbek lenni számotokra.
Tovább
7 éve szállítunk csomagokat Nektek
Az első alkalom mindenben olyan izgalmas. Így van ez a FOXPOST életében is. Soha nem felejtjük el, amikor az első csomagunkat automatába szállítottuk.
Tovább
A FOXPOST húsvéti munkarendje
Mutatjuk a húsvéti munkarendünket. Így adj fel csomagot a húsvéti ünnepek körül.
Tovább
FOXPOST a Trend FM tavaszi Logisztikai Tematikus Hetén
A Trend FM Monitor Délután című műsorában szó esett külgazdaságról, üzemanyag árváltozásról, hogy ez az egész csomagszállítási piacot hogyan fogja átalakítani, háborúról és arról, hogyan segít a FOXPOST.
Tovább
Nőnapi akció
Március 8-án a Hölgyeket, az Asszonyokat, a Lányokat ünnepeljük.
Tovább
Határtalan segítség
Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt rengetegen kénytelenek elhagyni otthonukat. Segítsünk együtt a háború elől menekülőknek! Vásárolj be egy menekült családnak!
Tovább
Átléptük a 400-at
Egyre közelebb vagyunk Hozzátok!
Tovább
Hatalmas siker volt a #nemluxustáska akciója
Köszönjük, hogy ilyen nagy létszámban vettetek részt a #nemluxustaska országos akciójában és segítettetek a rászoruló nőkön!
Tovább

Üzleti partnereknek

Az Ön vevői is tudják meg, hogy bővülünk és ez nekik (is) jó
Köszönjük üzleti partnereinknek, hogy velünk együtt építik a logisztika jövőjét! Már 2021-ben két és félszeresére bővítjük hálózatunkat és év végére több mint 400 automatába lehet csomagot rendelni vagy onnan feladni.
Tovább
Küldemények helyes csomagolása
A FOXPOST hálózatában feladott csomagok sérülésmentes és hatékony szállítása érdekében fontos a megfelelő és szakszerű csomagolás.
Tovább
A megbízható szállításhoz elengedhetetlen a megfelelő címkézés
A FOXPOST rendszerén áthaladó csomagküldemények biztonságos és hatékony kézbesítése érdekében a csomagoláson túl többek között az sem mindegy, hogy a csomagokra hova és milyen módon kerülnek fel a címkék.
Tovább
Július 1-től változik a tranzakciós illeték felső határa
2022. július 1-től új változások lépnek életbe a tranzakciós illetékkel kapcsolatban. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.
Tovább
2022-ben is Business Superbrands díjas a FOXPOST
A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága idén ismét az ország legkiválóbb márkái közé választott bennünket, valamint a Business Superbrands díjat is elnyertük.
Tovább
A FOXPOST az ország legnagyobb csomagautomata-hálózata
Jelentős mérföldkőhöz érkezett a FOXPOST: több mint 50 000 rekesszel országszerte 150 településen már 500 csomagautomatánk áll rendelkezésükre, ezzel a FOXPOST rendelkezik Magyarországon a legnagyobb csomagautomata-hálózattal.
Tovább
Húsvéti munkarend a FOXPOST-nál
Felhívjuk figyelmét a húsvéti munkarendünkre. A megrendelések célba juttatásának elősegítése érdekében kérjük, tájékoztassa vásárlóit is a húsvéti menetrendünkkel kapcsolatban.
Tovább
A Trend FM tavaszi logisztikai hetén a FOXPOST
A Trend FM Monitor Délután című műsorában szó esett külgazdaságról, üzemanyag árváltozásról, hogy ez az egész csomagszállítási piacot hogyan fogja átalakítani, háborúról és arról, hogyan segít a FOXPOST.
Tovább
A Viber az új SMS
A Viber szolgáltatás bevezetésével a FOXPOST is követni kívánja a korszerű és a nemzetközi piacon alkalmazott megoldást.
Tovább
Új e-számla szolgáltatás a FOXPOST-nál
Korszerűbb és a mai igényekhez jobban igazodó számlázási rendszert vezet be a FOXPOST.
Tovább
Segítség határtalanul
Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt rengetegen kénytelenek elhagyni otthonukat. Segítsünk együtt a háború elől menekülőknek!
Tovább
A 400-at is átléptük
Egyre közelebb vagyunk Önökhöz.
Tovább
A #nemluxustáska akció hatalmas siker volt
A FOXPOST-nál fontosnak tartjuk, hogy társadalmi felelőségvállalásunk a mindennapjaink részét képezze az ünnepek elmúltával is. Szerencsére ebben újra fantasztikus partnerekre találtunk.
Tovább
Tovább bővítünk 2022-ben, idén is duplázunk
A FOXPOST az előző évek növekedési tendenciáját figyelembe véve, újra nagymértékű fejlesztést, bővülést tervez 2022-re.
Tovább
A jövő generációját támogatjuk
Büszkék vagyunk rá, hogy immár harmadik éve támogatjuk a most 20 éves Bátor Tábor Alapítvány munkáját.
Tovább
Nagy felhasználói elégedettség mellett döntöttünk rekordokat
Felhasználóink elégedettsége a legfontosabb cél számunkra, ezért a visszajelzések vizsgálata kiemelt figyelmet kap a FOXPOST-nál.
Tovább
A kimutatás szerint is elégedettek a FOXPOST ügyfelek
Szolgáltatásunk és a mögötte lévő technológiák folyamatos fejlesztésével kapcsolatos felhasználói visszajelzéseket hónapról hónapra vizsgáljuk, amelyek alapján azon dolgozunk, hogy a legjobbat és a legjobb módon nyújtsuk felhasználóinknak.
Tovább
2022. január 15-től érvényes új áraink
Tisztelt Partnerünk! Ahogy Ön is tapasztalja, a FOXPOST árazása a legátláthatóbb a piacon, nálunk nincsenek rejtett többlet díjak. Listaárainkat ennek megfelelően alakítjuk a FOXPOST 2015. évi indulása óta.
Tovább
A webáruház tulajdonosok körében a FOXPOST a legnépszerűbb csomagautomata-szolgáltató
A Shoprenter 2008 óta minden évben elvégzi a Nagy Webáruház Felmérést a hazai webáruház tulajdonosok közreműködésével. Idén immáron 14. alkalommal készítette el és több mint 700 webáruház vett részt benne. Átfogó képet kapunk a hazai e-kereskedelem fejlődéséről és változásairól a korábbi évekhez mérten.
Tovább
FOXPOST a Trend FM Logisztikai Tematikus Hetén
Izgalmas témák: a kézbesítési módok átrendeződése, a pandémia e-kereskedelemre gyakorolt hatása, a FOXPOST növekedése és kihívásai, karbonlábnyoma és jövője.
Tovább
Év végi munkarend a FOXPOST-nál
Mutatjuk az év végi kiszállítási határidőinket. Így adjon fel, hogy a csomag karácsonyig megérkezzen.
Tovább