Mi az a foxpost?

Csomagszállítás egyszerűen, rugalmasan, környezettudatosan és érintkezésmentesen. Ez a FOXPOST.

Nem osztjuk be az időd, igazodunk az élet- és üzletviteledhez, a csomagküldés élményét adjuk. Hálózatunkon keresztül csomagot küldhetsz szeretteidnek, átveheted a webáruházban rendelt termékeid, vagy kiszállíthatod őket vevőidnek.

Boldogságot szállítunk, ezért fontos számunkra, hogy mindenkihez a lehető leggyorsabban eljusson a csomagja. Ráadásul mindezt környezetbarát módon tesszük. Érdekel, hogy csináljuk? Ismerj meg minket!

Csomagautomatáink segítségével egyszerűen, rugalmasan, környezettudatosan és érintkezésmentesen küldhetsz csomagot szeretteidnek, akik a számukra a legmegfelelőbb időben tudják átvenni azokat az ország számos pontján. A csomagküldés sosem volt még ilyen egyszerű, ráadásul a jól megközelíthető, népszerű helyszíneken lévő automatáink használatával még a környezetet is óvod!

A GKI Digital felmérése szerint már ötödik éve a webshopok által legjobbra értékelt csomagszolgáltató vagyunk. A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága pedig az ország legkiválóbb márkái közé választott bennünket, valamint a Business Superbrands díjat is elnyertük. Automatáink országszerte minőségi helyszíneken találhatóak, és számuk rohamosan emelkedik. Nálunk nincs bonyolult szerződéskötés: egy gyors regisztráció, és máris élvezheted innovatív megoldásainkat és verhetetlen árainkat! Tedd lehetővé vevőid számára, hogy minket válasszanak, és üzleted meghálálja!

Minden helyzetben számíthatsz ránk

Válassz szolgáltatásaink közül és élvezd a gyors és rugalmas csomagküldést!

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2020

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2021


Regisztráció üzleti partnerként

Csak néhány perc, és már használhatod is automatáinkat, amelyek országszerte a legfrekventáltabb helyszíneken találhatók. Kínáld Te is a FOXPOST népszerű szolgáltatásait vásárlóidnak!