Fenntarthatóság

 

A FoxPost Zrt. mindig is kiemelt figyelmet fordított a fenntarthatóságra. Ez az alapelv a stratégiai tervezés és kivitelezés szintjén is megjelenik. A 2021-es évben megtapasztalt, nehezített körülmények dacára sem változtattunk ezen. Sokkal tudatosabban terveztük társadalmi szerepvállalásainkat és kiemelt figyelmet fordítottunk dolgozóink „jól létére”.

Cégünk egyik legfőbb elve - a fenntarthatóság – a tavalyi évben szinte már luxusnak minősült. A mi „dolgunk” a fenntarthatóság alapelvét ügyfélbarát módon, kényelmes és rugalmas megoldásokkal közelebb vinni – egészen a csomagautomata rekeszéig - a minket választó felhasználókhoz.

A tavalyi évben Maglódra költözött a raktárunk, Magyarország első BREEAM minősítéssel rendelkező raktárbázisába, ahol az új automata szortírozó berendezésünkkel naponta akár százezer csomagot is tudunk kezelni. Ez a cég életében jelentős mérföldkő.

Büszkék vagyunk rá, hogy a kényszerű körülmények közepette is sikerült mindig olyan irányba fordítani a kormánykereket, hogy elérjük a céljainkat.

 

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2020

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2021

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS 2022