Legyen az üzleti partnerünk és vállalkozásának többé nem lesz kihívás a csomagfeladás!

Hogyan működik az üzleti csomagfeladás?

Csomagját vállalkozóként versenyképes, kedvezményes árakon tudja eljuttatni vevőihez! Küldheti házhoz szállítással vagy automatába, de akár utánvéttel is.

Küldjön csomagot egyszerűen, rugalmasan, környezettudatosan és érintkezésmentesen!

Csomagfeladás üzleti partnerként
A csomagautomata mára az egyik legnépszerűbb átvételi móddá vált, hiszen nem csak olcsó és rugalmas, de környezetbarát és biztonságos is. Legyen a partnerünk! Vevői értékelni fogják!

A megbízható szállításhoz elengedhetetlen a megfelelő címkézés

A FOXPOST rendszerén áthaladó csomagküldemények biztonságos és hatékony kézbesítése érdekében a csomagoláson túl többek között az sem mindegy, hogy a csomagokra hova és milyen módon kerülnek fel a címkék.

Küldemények helyes csomagolása

Küldeménye és címzettje érdekében válasszon megfelelő és szakszerű csomagolást.
Regisztráljon üzleti partnernek és lépjen be a foxpost.hu oldalon.
Regisztráljon üzleti partnernek és lépjen be a foxpost.hu oldalon.
Válassza az Új csomag feladása opciót és töltse ki a címzett adatait, szállítási módot
Válassza az Új csomag feladása opciót és töltse ki a címzett adatait, szállítási módot.
A címzett adataiból generálunk Önnek címkét, ezt nyomtassa ki és ragassza a küldeményre.
A címzett adataiból generálunk Önnek címkét, ezt nyomtassa ki és ragassza a küldeményre.
Látogasson el egy automatához, ott válassza a Csomagfeladást, majd az Üzleti partnereknek opciót.
Látogasson el egy automatához, ott válassza a Csomagfeladást, majd az Üzleti partnereknek opciót.
Adja meg a regisztrációkor kapott ügyfélkódját
Adja meg a regisztrációkor kapott ügyfélkódját.
Nincs bonyolult szerződési folyamat: csak egy online regisztráció, és máris rendelkezésére áll a FOXPOST országos hálózata. Üzleti partnereinknek nem kell az automatánál csomagfeladáskor fizetni, utólagos elszámolást és számlát állítunk ki. A számlázással és elszámolással kapcsolatos részletes információk ITT olvashatók. Termékei kiszállítása velünk nem kihívás: Induló vállalkozások és napi többezres forgalommal üzemelő webáruházak számára is lehetővé tesszük a gyors, modern és környezetbarát szállítást.

Bejelentkezés után az Új csomag feladása opcióra kattintva töltse ki a címzett adatait, válassza ki, hogy egy másik automatába vagy házhozszállítással küldi a csomagot. Itt tudja azt is megadni, hogy utánvéttel vehető át a csomag, vagy már fizetett a címzett és házhozszállítás esetén pedig a törékeny áru kezelését is tudja jelölni. A megadott információkból generál Önnek a rendszer egy címkét, vonalkóddal. Ezt nyomtassa ki és ragassza a csomagra.

Tovább olvasom

Az Önhöz legközelebbi FOXPOST automatán válassza a Csomagfeladás opciót, ezután pedig az Üzleti partnereknek menüt. Ekkor tudja megadni ügyfélkódját, amelyet regisztrációkor kapott. Az ügyfélkódját a profiljába belépve, a Beállítások menüpontban találja. Végül válasszon fiókméretet, és helyezze el a csomagját. A többi a mi dolgunk!                       Belépés után válassza a Tömeges feladás opciót és töltse fel a küldemények adatait tartalmazó XLS fájlt.
Belépés után válassza a Tömeges feladás opciót és töltse fel a küldemények adatait tartalmazó XLS fájlt.
Ezután a címzetteknél még egyesével is módosíthat a szállítási módon, ha szükséges.
Ezután a címzetteknél még egyesével is módosíthat a szállítási módon, ha szükséges.
Nyomtassa ki a csomagokhoz generált címkéket és ragassza őket a megfelelő csomagra.
Nyomtassa ki a csomagokhoz generált címkéket és ragassza őket a megfelelő csomagra.
Látogasson el egy automatához, ahol válassza a Csomagfeladást, majd az Üzleti ügyfeleknek opciót.
Látogasson el egy automatához, ahol válassza a Csomagfeladást, majd az Üzleti ügyfeleknek opciót.
Adja meg az ügyfélkódját és válasszon fiókméretet
Adja meg az ügyfélkódját és válasszon fiókméretet.
Az összes csomagot rakja be a kinyíló rekeszbe. Kész is van!
Az összes csomagot rakja be a kinyíló rekeszbe. Kész is van!

TÖMEGES CSOMAGFELADÁS AUTOMATÁBÓL

Regisztrált tagok bejelentkezés után tudnak tömegesen címkéket generálni. Üzleti tagként minden küldeménye kap egyedi azonosítót, ezért egy automatába több csomagot is berakhat, így rendkívül gyors a csomagok küldése.

Ha tömeges csomagfeladást választ, akkor egy fájlban tudja a címzettek adatait feltölteni. Ebben tudja megadni, hogy automatába vagy házhozszállítással küldi a csomagokat, kér-e utánvét vagy törékeny áru kezelést.

Tovább olvasom

A fájl feltöltése után a címzettek, küldemények adatait még tudja egyenként módosítani. Ezután tudja kinyomtatni a címkéket. Csoportos művelettel kinyomtathatja egyszerre az összeset, vagy csak a kijelölteket. Ragassza a címkéket a megfelelő csomagokra és vigye el őket az Önhöz legközelebbi automatához.

Az automatán válassza a Csomagfeladás opciót, majd az Üzleti ügyfeleknek opciót és adja meg az ügyfélkódját. Az ügyfélkódot a profiljában, a Beállítások menüpontban találja. Végül válasszon fiókméretet és rakja be az összes csomagot a kinyíló rekeszbe.

MIÉRT VÁLASSZA VÁLLALKOZÓKÉNT A FOXPOST HÁLÓZATÁT?

Áruházában ne csak a megrendelés és a fizetés, hanem - a vásárlás legfontosabb része - a termék átvétele is XXI. századi módon történjen!
Induló vállalkozásoknak
Induló vállalkozásoknak
Kapcsolódjon be a kereskedelembe és tegyen szert bevételre okosan, környezettudatosan! Mindenki nyer vele.
Kis- és közép vállalkozásoknak
Kis- és közép vállalkozásoknak
Lehetővé tesszük, hogy átláthatóan és kedvező áron szállíthasson vásárlóinak, miközben modern és okos élményt nyújt számukra.
Üzleti partnereknek
Üzleti partnereknek
Formáljuk együtt a csomagszállítás jövőjét! Velünk az e-commerce nem csak gyors és rugalmas, de fenntartható is.

KAPCSOLÓDÓ KÉRDÉSEK

Miután futárunk átvette a csomagot, a címzett 1-3 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. Az automaták ürítési idejét itt találja.

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután futárunk átvette a csomagot az automatából. Az automaták ürítési idejét itt találja. A csomagok kiszállítására társaságunk időgaranciát nem vállal.

A csomagcímkét kötelező kinyomtatni és felragasztani a csomagra! Lehetőséged van egyesével vagy tömegesen is kinyomtatni őket.

Címke hiányában nem tudjuk a csomagokat elszállítani, ezért kérjük ügyeljen arra, hogy minden csomagra kerüljön csomagcímke.

Üzleti partnereinknek nem kell az automatánál, csomagfeladáskor fizetni. Üzleti partnereink részére hetente egyszer, csütörtökönként állítunk ki utólagos elszámolást és számlát. Egy elszámolási időszak keddtől-hétfőig tart, az ezen időszakban kiszámlázott csomagok szállítási díját és az átvett csomagok utánvételi összegét tartalmazza.

Korszerűbb és a mai igényekhez jobban igazodó számlázási rendszert, Billzone.eu e-számlát vezettünk be 2022. március 24-től.

Üzleti partnereink értesítő levelet kapnak a számlával. A számla az e-mail mellékletében is megtalálható, de a levélben található "Számla letöltése" linkre kattintva is letölthető.
A fizetési mód kizárólag a számlán szerepel. Felhívjuk figyelmét, hogy a korábbi gyakorlathoz képest nincsen előzetes tájékoztatás arról, hogy a számla fizetése levonással vagy utalással történik.
Az elszámolás Excel fájl a számla megnyitását követően a pdf dokumentumba ágyazva található. A csatolmányok panel megnyitásához válassza a Nézet > Megjelenítés/elrejtés > Navigációs mezők > Csatolmányok elemet. Ezt kizárólag az Adobe Acrobat Reader DC pdf olvasóval lehet megnyitni. 

Az új Billzone.eu e-számla használata ITT olvasható részletesen.


Segíthetünk?

Összegyűjtöttük üzleti partnereink számára a legfontosabb információkat, hogy gyorsan megtalálja, amit keres. Ha további kérdése van, hívja Ügyyfélszolgálatunkat, akik örömmel segítenek!