Karrier

Legyél Te is a FOXPOST-élmény részese! 

 

Karrier a FOXPOST-nál

AKTUÁLIS NYITOTT POZÍCIÓK

 

Csatlakozz hozzánk és legyél aktív részese egy olyan közösségnek, ahol az együttműködés, rugalmasság, környezettudatosság és az innováció vezető szerepet játszik. 

 

Miért jó nálunk dolgozni? 

 • Inspiráló környezet: A FOXPOST-nál hiszünk abban, hogy a kreativitás és az inspiráció kulcsfontosságúak a sikeres munkához.
 • Környezettudatosság: Kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra a stratégiai tervezéstől egészen a kivitelezés szintjéig.
 • Csapatmunka: Együtt dolgozunk, együtt ünnepeljük a sikereket és segítjük egymást a kihívások idején is.  
 • Karrierlehetőségek: Nem csak munkát kínálunk, hanem egy hosszú távú karrierlehetőséget. Fejlődj velünk és légy részese egy olyan vállalatnak, amely támogatja az előrelépést és az új kihívások elfogadását. 

  

Ha többet szeretnél tudni a FOXPOST cégfilozófiájáról és történetéről, akkor hallgasd meg ezt a podcast-et:

Nézd meg aktuális állásajánlatainkat, válaszd ki a Neked érdekes tevékenységi területet! 

AKTUÁLIS NYITOTT POZÍCIÓK

 

Ha egy leendő sikeres állásinterjú érdekében szeretnél még többet megtudni rólunk, kik vagyunk, mit csinálunk, akkor olvass tovább, eredményes tájékozódást kívánunk!

 

Küldetésünk 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a FOXPOST csomagautomatái 2014-től kezdve forradalmasították a magyar kiscsomag-logisztikai piacot. Az volt a víziónk, hogy egy olyan szolgáltatással álljunk ügyfeleink rendelkezésére, mely 21. századi, fenntartható, modern megoldást kínál az állandóan változó világban. Amely könnyebbé teszi az életet, szervesen beépül a mindennapokba, és kellően rugalmas.   

Büszkék vagyunk rá, hogy 2023. novemberben elszállítottuk a húszmilliomodik csomagot. Mára a FOXPOST vásárlói igény lett. Jelen vagyunk a legjelentősebb webshopokban, meg tudjuk szólítani a fiatalabb korosztályt, ugyanakkor kiszolgáljuk az idősebb generációkat is.   

A FOXPOST csomagautomatáit egyszerű használni, szolgáltatásunk magas minőséget képvisel alacsony hibaszázalék mellett.  Csomagautomatáink, ökoszisztémánk nemzetközi szinten magas minőséget képvisel.   

A FOXPOST nem csupán egy szolgáltatás: hidat képez emberek, különböző társadalmi csoportok között (egyszerű csomagküldés/ ajándékozás, jótékonysági adománygyűjtések, second hand kereskedelem támogatása), valamint lehetőséget teremt a kisvállalkozóknak egy költséghatékony logisztikai megoldás mindennapi használatára.  

 

Vannak még érdekes videóink:

 

A kimutatások szerint is elégedettek a FOXPOST ügyfelek 

 • Ügyfélelégedettségi felmérésünk is jól bizonyítja, hogy elégedett ügyfeleknek szállítunk.  
 • Ügyfélelégedettségi felmérésünk szerint az NPS, azaz a támogatottsági szint mutatója folyamatosan 80% fölött van 

 

Magasan minősített szolgáltatás 

2023 végén adta át nekünk a Trade magazin a Fenntarthatóság Szimbóluma 2023 díjat. Óriási öröm számunkra, hogy mi is a díjazottak között lehettünk és használhatjuk a Fenntarthatóság Szimbóluma 2023 védett jelölést. Továbbra is azért dolgozunk, hogy minél fenntarthatóbbak legyünk, csökkentsük a csomagok karbonlábnyomát és a környezettudatos csomagszállítást népszerűsítsük.

ELOLVASOM A BLOGON

 

Társadalmi felelősségvállalás

Azzal segítünk, amihez leginkább értünk: például gyűjtőakciókhoz biztosítunk korszerű és egyszerű logisztikai megoldást. 

 • Játékgyűjtés a Bohócdoktorokkal: 2023. október 2. és november 5. között csomagautomatáinkon keresztül ingyen lehetett feladni  jótékony célra szánt csomagokat. Együttműködésünkkel A MÁTRIX Alapítvány Bohócdoktorai a karácsonyi ünnepek idején 5000 nélkülöző vagy betegségből lábadozó kisgyermeknek juttattak el játékot, könyvet, íróeszközt, plüssmacit. 
 • Iskolakezdési akció a TündérPakk Alapítvánnyal: feleslegessé vált, de még jó minőségű; vagy akár sosem használt iskolai felszereléseket lehetett ismét feladni velünk ingyen 2023. augusztus 5. és szeptember 3. közötti időszakban. Nehéz helyzetben élő kisdiákok iskolakezdését tudtuk így támogatni.
 • Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a FOXPOST ételgyűjtő akciója: 2023. június 1-től 15-ig tartó adománygyűjtésünkkel bajba jutott családokon segítettünk.
 • Gyereknap az Amigos a gyermekekért Alapítvánnyal: 2023-ban 36 intézménybe, több mint 2000 kisgyereknek vittünk ajándékot.

 

A márkánkat gondozzuk, a felhasználóinkat megbecsüljük 

Az elmúlt időszakban megvalósult kampányunk: 

Lehetőség mindenhol: 2023. év csúcsszezonra készült márkakampányunk arról szól, hogy a lehetőségek azoknak nyílnak meg, akik észreveszik őket. A FOXPOST is például egy lehetőség azoknak is, akiknek logisztikai megoldásra van szükségük az ötletük megvalósításához. 

ELOLVASOM A BLOGON

 

Miért választják felhasználóink a FOXPOST-ot? 

 • Mára vásárlói igénnyé váltunk. 
 • Olyan korszerű lehetőséget biztosítunk felhasználóinknak, ami kényelmesebbé és élhetőbbé teszi az életüket. 
 • Felméréseinkből tudjuk, hogy nagyon sokan szeretik és igénylik ezt a lehetőséget, hogy saját ritmusukban vehetik át vagy küldhetik csomagjukat

 Nézd meg aktuális állásajánlatainkat, legyél Te is a FOXPOST-élmény részese!

AKTUÁLIS NYITOTT POZÍCIÓK