Csomagvisszaküldés

Meggondoltad magad?
Van megoldásunk.

Hogyan működik?

Webshopból automatáinkba, vagy más kiszállítási móddal rendelt termékeidet egyszerűen visszaküldheted. Nézd meg, hogyan küldhetsz vissza FOXPOST csomagautomatán keresztül.

Nem tetszik a megvásárolt termék, vagy csak valamiért meggondoltad magad? A döntés a Te kezedben van! A FOXPOST csomagautomatáinak segítségével az árukat akkor is visszaküldheted, ha rendeléskor egyéb átvételi módot választottál, de most FOXPOST csomagautomatával szeretnéd visszaküldeni a terméket. Mindezt kényelmesen és gyorsan intézheted, hiszen nem kell címkét nyomtatnod és futárra sem kell várnod: a csomagot automatáink bármelyikén keresztül visszajuttathatod, a Neked legmegfelelőbb időben.

Ha kockázat nélkül akarsz online vásárolt termékeket átvenni, válaszd a FOXPOST csomagautomata-hálózatát! Mégsem lett jó a ruha? Már megvette anyukád az órát, amit rendeltél neki? Semmi probléma, velünk visszaküldheted.

Fontos: Egyes webshopok az általánostól eltérő módon biztosíthatják a visszaküldést, ezért mindig tájékozódj az adott webshop visszaküldésre vonatkozó szabályairól a kereskedő weboldalán vagy ügyfélszolgálatán.

Minden további, visszaküldéssel kapcsolatos kérdéssel – amire itt nem találtál választ – keresd partnerünket, akinek visszaküldeni akarsz.

Csomag visszaküldésének lépései


Hogy működik? Egy egyszerű regisztrációt, majd belépést követően válaszd ki a listáról, hogy kitől rendelted a csomagot. (Ha nem találod a webshopot a listán, akkor nem tudod a visszaküldési szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük a visszaküldés lehetőségeiről kérdezd a webshopot, ahova visszaküldenéd a terméket.)
Amennyiben megtaláltad a listában a webshopot, mi generálunk Neked egy kódot. Ezután keresd fel a legközelebbi csomagautomatánkat, amit a kapott kód segítségével ki tudsz nyitni, és behelyezheted a csomagot. Amennyiben fizetned kell, bankkártyád használatával egyenlítsd ki az összeget a POS terminálon keresztül. Részedről ennyi, a többiről mi gondoskodunk!

>
Tájékozódj a visszaküldés feltételeiről!
1. Tájékozódj a visszaküldés feltételeiről!
>
Regisztrálj vagy lépj be a fehasználói fiókodba, majd válaszd a
2. Regisztrálj vagy lépj be a fehasználói fiókodba, majd válaszd a "Csomag visszaküldése" menüpontot!
>
Válaszd ki, hogy milyen kiszállítási móddal és kitől rendelted a csomagot, és add meg a szükséges adatokat!
3. Válaszd ki, hogy milyen kiszállítási móddal és kitől rendelted a csomagot, és add meg a szükséges adatokat!
A kapott kóddal a webshop kondíciói szerint visszaküldheted a csomagot bármelyik automatánkon keresztül.
4. A kapott kóddal a webshop kondíciói szerint visszaküldheted a csomagot bármelyik automatánkon keresztül.
>
Find the nearest 
                    FOXPOST APM machine, which you can easily locate using the APM locator.
5. Keresd fel a legközelebbi automatánkat, amelyet a csomagautomata kereső segítségével könnyen megtalálhatsz.
>
Az érintőképernyőn válaszd ki a
6. Az érintőképernyőn válaszd ki a "Csomagvisszaküldés" opciót.
>
Írd be a kapott kódot, és helyezd be a csomagot! Amennyiben fizetned kell, bankkártyád használatával egyenlítsd ki az összeget a POS terminálon keresztül.​
7. Írd be a kapott kódot, és helyezd be a csomagot! Amennyiben fizetned kell, bankkártyád használatával egyenlítsd ki az összeget a POS terminálon keresztül.​
Részedről ennyi – a többiről mi gondoskodunk!
8. Részedről ennyi – a többiről mi gondoskodunk!
Regisztrálok
Regisztrálok

Eddig megszokott visszaküldés


További kérdésed van?

Összegyűjtöttük Neked a gyakori kérdéseket és válaszokat, hogy pillanatok alatt megtaláld, amit keresel. Amennyiben nem szerepel a listán a kérésed, ügyfélszolgálatunk örömmel segít!