Vissza
Blog

Újrahasznosítottuk építési hálóinkat


Márciusban az Oktogonnál és a Madách térnél találkozhattatok óriás hirdetéseinkkel, amelyekből az időszak végével hátizsákokat, öv- és laptoptáskákat készítettünk


„Az alkotás kiegyensúlyozottá tesz, javítja a közérzetet és növeli az önbizalmat!” – írja a Medence Csoport honlapja. Műhelyükben olyan látványos és egyedi alkotások, táskák készülnek, amelyek építési hálók és egyéb reklámanyagok újrafelhasználását teszik lehetővé. Az upcycling szellemét valósítják meg, amely azt jelenti, hogy az újrahasznosítással létrejött termék magasabb minőségű, értéktöbblettel bír.

Marketing csapatunknak volt szerencséje részt venni egy foglalkozáson, ahol a március hónapban Budapest két központi helyszínén láthatott építési hálóinkat hasznosítottuk újra. A Medence Csoport Re+concept workshopjában különböző sablonokból modellt választhattunk, és a szabásminták segítségével a kitisztított molinóanyagból kivágtuk a táska részleteit, valamint kiválasztottuk a szükséges további kellékeket, pl: cipzár, heveder.

Ezután a műhelyben dolgozó tapasztalt munkatársak pillanatok alatt kész táskákat varázsoltak a kivágott anyagból. Egyedi alkotások születtek, amelyeket munkatársaink azóta is büszkén viselnek.

Ilyen volt, ilyen lett: