Csomagküldés automatából automatába Foxpost applikációval

Csomagelőkészítés FOXPOST applikációval

Csomagelőkészítés FOXPOST applikációval
Csomagot készülsz feladni? Készítsd elő a csomagot az applikációban.
Csomagfeladás FOXPOST applikációval

Csomagfeladás FOXPOST applikációval

Kizárólag az applikációt kell használnod a feladáshoz. Nincs más dolgod, az applikáció segítségével scanneld be az automata kijelzője alatt vagy felett elhelyezett matricán lévő QR kódot.

Csomagküldés automatából
automatába

Élvezd a gyors és környezettudatos csomagfeladás előnyeit!

Automatáink a legkedvezőbb belföldi csomagküldést teszik lehetővé! Akkor használod, amikor Neked a legkényelmesebb, már másnap a címzettnél lehet, és még fenntartható is.

Automatáinknál előzetes regisztráció nélkül is feladhatod a csomagod. Regisztrált felhasználóként azonban további kedvezmények és kényelmi funkciók várnak.

Regisztrálok

Csomagfeladás regisztrált felhasználóknak

Bejelentkezés után az Új csomag feladása opcióra kattintva töltsd ki a címzett adatait, ezután kapsz egy kódot. A hozzád legközelebbi FOXPOST automatán válaszd a Csomagküldés - Feladási kóddal opciót. Add meg a kódot, helyezd el a csomagod és futárunk elviszi az általad választott automatába. A címzett SMS vagy Viber üzenetben és emailben kap értesítést, ha megérkezett a küldeménye.

Utánvéttel küldenéd?

Bejelentkezés után válaszd az Új csomag feladása opciót. Az Utánvéttel beszedendő összeg mezőbe írd be azt az összeget, amelyet a címzettnek átvételkor fizetnie kell. Ha a címzett automatánál veszi át, ott bankkártyával, házhozszállítás esetén pedig készpénzzel tud fizetni a futárnak.

A címzettnek - automatába küldés esetén - 4 nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Az utánvét összege az átvételt követően folyik be hozzánk, ezután utaljuk át a feladónak. Házhozszállítás esetén az átvételétől számítva 3 munkanap alatt utaljuk át az összeget.

Regisztrált felhasználóként kevesebb adatot kell megadnod csomagküldéskor, egyedi kóddal követheted, hogy éppen merre jár a csomagod és lehetőséged van FOXPOST kupont gyűjteni, amellyel olcsóbban használhatod hálózatunkat. Bármelyik lehetőséget választod, csomagod gyorsan és biztonságosan fog célba érni. A csomag érkezéséről minden címzett SMS-ben vagy Viberen és e-mailben kap értesítést.

Csomagfeladás regisztráció nélkül

Automatáink kijelzőjén lépésről-lépésre jelennek meg az utasítások, melyek a csomagod feladásához szükségesek. Csak kövesd a lépéseket és 2 percen belül kész vagy!

Utánvéttel adnád fel a csomagod?

Regisztrált felhasználóként megteheted! FOXPOST tagként számtalan kényelmi funkció vár rád
Nincs más dolgod, regisztrálj!
Részletek

Kapcsolódó kérdések

Miután futárunk kivette a csomagot a feladási automatából, két munkanapon belül kiszállítjuk azt a célautomatához.

Egyes automatáink bizonyos időszakban (pl. karácsonyi időszak) telítettek és csak azokba a rekeszekbe tudunk csomagot behelyezni, amelyekből a címzettek már átvették a csomagjaikat, ezért ezekbe az automatákba esetenként megnövekedhet a kiszállítási idő.

Házhoz küldés esetén általában két-három munkanap a kiszállítási idő, miután futárunk átvette a csomagot az automatából.

Csomagjainkra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.

Nem, a biztonság és nyomonkövethetőség érdekében automatáinknál kizárólag bankkártyával lehet fizetni.


Maradt még kérdésed?

Összegyűjtöttük Neked a gyakori kérdéseket és válaszokat, hogy pillanatok alatt megtaláld, amit keresel. Amennyiben nem szerepel a listán a kérdésed, ügyfélszolgálatunk örömmel segít!