Csomagküldés csomagautomatából
csomagautomatába

Élvezd a gyors és környezettudatos csomagfeladás előnyeit!

Automatáink a legkedvezőbb belföldi csomagküldést teszik lehetővé! Akkor használod, amikor Neked a legkényelmesebb, már másnap a címzettnél lehet, és még fenntartható is. Egyes automatáinknál kedvezményes csomagfeladást is biztosítunk. Nézd meg aktuális ajánlatunkat!

Automatáinknál előzetes regisztráció nélkül is feladhatod a csomagod. Regisztrált felhasználóként azonban további kedvezmények és kényelmi funkciók várnak.

Regisztrálok

Csomagfeladás regisztrált felhasználóknak

Bejelentkezés után az Új csomag feladása opcióra kattintva töltsd ki a címzett adatait, ezután kapsz egy kódot. A hozzád legközelebbi FOXPOST automatán válaszd a csomagvarázsló opciót. Add meg a kódot, helyezd el a csomagod és futárunk elviszi az általad választott automatába. A címzett SMS-ben és emailben kap értesítést, ha megérkezett a küldeménye.

Utánvéttel küldenéd?

Bejelentkezés után válaszd az Új csomag feladása opciót. Az Utánvéttel beszedendő összeg mezőbe írd be azt az összeget, amelyet a címzettnek átvételkor fizetnie kell. Ha a címzett automatánál veszi át, ott bankkártyával, házhozszállítás esetén pedig készpénzzel tud fizetni a futárnak.

A címzettnek - automatába küldés esetén - 3 nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Az utánvét összege az átvételt követően folyik be hozzánk, ezután utaljuk át a feladónak. Házhozszállítás esetén az átvételétől számítva 3 munkanap alatt utaljuk át az összeget.

Regisztrált felhasználóként kevesebb adatot kell megadnod csomagküldéskor, egyedi kóddal követheted, hogy éppen merre jár a csomagod és lehetőséged van FOXPOST kreditet gyűjteni, amellyel olcsóbban használhatod hálózatunkat. Bármelyik lehetőséget választod, csomagod gyorsan és biztonságosan fog célba érni. A csomag érkezéséről minden címzett SMS-ben és emailben kap értesítést.

Csomagfeladás regisztráció nélkül

Automatáink kijelzőjén lépésről-lépésre jelennek meg az utasítások, melyek a csomagod feladásához szükségesek. Csak kövesd a lépéseket és 2 percen belül kész vagy!

Utánvéttel adnád fel a csomagod?

Regisztrált felhasználóként megteheted! FOXPOST tagként számtalan kényelmi funkció vár rád
Nincs más dolgod, regisztrálj!
Részletek

Kapcsolódó kérdések

Ez a tartalom kiegészítésre szorul...

Ez a tartalom kiegészítésre szorul...


További kérdésed van?

Összegyűjtöttük Neked a gyakori kérdéseket és válaszokat, hogy pillanatok alatt megtaláld, amit keresel. Amennyiben nem szerepel a listán a kérdésed, ügyfélszolgálatunk örömmel segít!