Vissza
Blog

FOXRETURN: a FOXPOST új visszáru szolgáltatása


Az ÁSZF módosításról szóló korábbi tájékoztatásunk szerint 2023. február 1-től az összes visszaküldési folyamatunkért díjat számítunk fel.

Alapbeállításunk, hogy a visszaküldő fél (az Ön vásárlója) fizeti a visszakézbesítés díját. Amennyiben Ön szeretné átvállalni ügyfelétől a visszaküldés költségét, kérjük, jelezze kapcsolattartójánál vagy a sales@foxpost.hu e-mail címen.

Az eddig működtetett visszaküldési folyamatunkat kibővítjük és bevezetjük a piacon egyedülálló új visszáru szolgáltatás csomagunkat: a FOXRETURN-t. Már nem csak a FOXPOST automatán keresztül küldött - vásárlója által átvett - csomagokat, hanem a bármely más futárszolgálat által kézbesített, vagy boltban átvett csomagot is egyszerű folyamattal tudjuk visszajuttatni Önhöz.

A FOXRETURN esetében is eldöntheti, hogy az ügyfele, azaz a visszaküldő, vagy Ön fizeti a visszáru szolgáltatás díját.

Építse vásárlói bizalmát ​a kockázatmentes vásárlás​ élményével!

A FOXRETURN használatával vásárlói csomagautomata-hálózatunk segítségével
az ország bármely FOXPOST automatáján keresztül, néhány kattintással, címkenyomtatás és futárral való egyeztetés nélkül visszaküldhetik megrendeléseiket.

Webshopja a FOXRETURN segítségével már nem csak a FOXPOST csomagautomatába kézbesített csomagokat tudja általunk visszakézbesítésre fogadni, hanem ha webshopjában más kiszállító is választható, az általuk kiszállított csomagokat is vissza lehet küldeni FOXPOST-tal.

Partnerünk eldöntheti, hogy a visszaküldő fizeti-e a visszáru költségét, vagy átvállalja tőle. Alapbeállításunk, hogy a visszaküldő fél (az Ön vásárlója) fizeti a visszakézbesítés díját.

Amennyiben Ön szeretné átvállalni ügyfelétől a visszaküldés költségét, kérjük, jelezze kapcsolattartójánál vagy a sales@foxpost.hu e-mail címen.

Mit kell tudnia egy webshopnak?

FOXRETURN

 • Webshopja a FOXRETURN esetében nem csak a FOXPOST automatán keresztül kézbesített csomagokat tudja visszakézbesítésre fogadni, hanem ha webshopjában más kiszállító is választható, az általuk kiszállított csomagokat is vissza lehet küldeni FOXPOST csomagautomatával.
 • Kérjük, tájékoztassa vásárlóját, hogy webshopjában milyen feltételei vannak a FOXPOST csomagautomatás visszaküldésnek.
  • Ha a FOXRETURN igénybevehető, ebben az esetben bármilyen szállító által kiszállított csomagot vissza tud küldeni FOXPOST csomagautomatán keresztül.
  • Ingyenesen elérhető, vagy díj ellenében áll rendelkezésére a szolgáltatás. (Kérjük, döntését egyeztesse FOXPOST kapcsolattartójával, hogy a megfelelő kondíciók kerüljenek beállításra rendszerünkben.)
  • Segítse vásárlóit, jelenítse meg oldalán a következő képi tartalmakat, így vevői is tudni fogják, hogy webshopjában elérhető FOXRETURN
  • Itt talál vásárlója szemszögéből további hasznos tartalmakat a FOXRETURN használatáról:

   TÁJÉKOZTATÓ A FOXRETURN-RŐL VÁSÁRLÓKNAK

Milyen adatokat kell megadjon, ha Ön úgy dönt, hogy bevezetik a FOXRETURN-t?

 • Alias név
  • Olyan megnevezés, ami alapján a visszaküldő azonosítani tudja a webshopot.
  • Általános esetben ez a cég hivatalos neve és a webshop neve, pl.: Példa Kft. és peldashop.hu
 • Ki állja a visszaküldés díját?
  • Az Önök döntése, hogy az Önök webshopja vagy a vásárlójuk fogja viselni a visszaküldés díját.
 • Visszaküldési automata (Home APM) megadása:
  • Alapértelmezetten a regisztrációnál beállított Visszaküldési automata az a csomagautomata, ahova majd a vásárlók által visszaküldött csomagok érkeznek, amennyiben Ön csomagautomatán keresztül adja fel a csomagokat. Ezen túlmenően a címzett által át nem vett csomagokat is ide szállítjuk vissza.

Mit kell tennie a vásárlónak? Mit mondjon el Ön a vásárlóinak?

Vásárlója egy egyszerű FOXPOST regisztrációt követően a saját FOXPOST profiljába belépve kiválasztja, hogy milyen módon és kitől rendelte a csomagot, mi pedig a csomag feladásához létrehozunk neki egy feladási kódot. Mindehhez nincs szüksége papírra vagy nyomtatóra, mindez digitális.

Ezután a legközelebbi csomagautomatánknál a kapott kód segítségével feladhatja a csomagot.
A többi már a mi dolgunk.

Bővebb információt oldalunkon itt talál:

TÁJÉKOZTATÓ A FOXRETURN-RŐL VÁSÁRLÓKNAK

 

Vegye igénybe új szolgáltatásunkat és igazítsa saját üzletpolitikájához a visszáruküldést, mint a legnagyobbak. Tegye velünk a visszaküldést egyszerűvé vásárlói számára, amire csak a legnagyobbak képesek.

TÖLTSE LE AZ ISMERTETŐT A FOXRETURN-RŐL!