Add fel csomagod kedvezményesen a JOY-napok alatt!

SPÓROLJ VELÜNK!

NE VÁRJ A FUTÁRRA! FOXOLJ!

Ha tudatos vásárló vagy, akkor ez Neked szól. Csomagfeladás egyszerűen, sorban állás és címkenyomtatás nélkül!

 

 

Nem hagyunk kedvezményes shoppinghétvége nélkül. #spórolnimenő, ezért a JOY-napok alatt (2023. november 9-12. között) 300 Ft értékű kedvezménnyel adhatsz fel küldeményt FOXPOST csomagautomatán keresztül.

A kupon online formában a joynapok.hu oldalon érhető el, vagy a JOY Hungary applikációban, vagy hagyományos nyomtatott formában, a magazinban.

IRÁNY A JOYNAPOK.HU!

 

A FOXPOST kupon csak regisztrált magánszemélyek számára érhető el. Amennyiben még nem vagy regisztrált felhasználónk, de szeretnél élni a kedvezménnyel, akkor regisztrálj a www.foxpost.hu-n.

REGISZTRÁLOK

 

A kupon kizárólag egyszeri, automatából automatába történő csomagfeladás során vehető igénybe. A kupon a csomaglétrehozás folyamán váltható be, és a fizetés során automatikusan biztosítja a kedvezményt, mely a mindenkor érvényes szállítási díjból kerül levonásra.

A kupon csak a www.foxpost.hu weboldalon váltható be.

Közel 80 000 rekesz áll rendelkezésedre, 278 településen országszerte! Csomagautomatával könnyen és kényelmesen adhatod fel csomagjaidat.

 

MIÉRT VÁLASSZ BENNÜNKET?

  Egyszerű - Szolgáltatásunk minél könnyebb használatára törekszünk.
 
  Rugalmas 
- Nem kell várni a futárra. Akkor és ott adod adhatod fel vagy veszed veheted át csomagod használod, amikor Neked a legkényelmesebb. A kiszállítás a Te életedhez igazodik és nem Neked kell a futárhoz alkalmazkodnod.

  Környezettudatos - A csomagok karbonlábnyoma FOXPOST csomagautomatákkal az ötödére csökken.
 
  Érintkezésmentes 
- Diszkréten intézheted a vásárlást, sem az áruház alkalmazottjával, sem a futárral nem kell találkoznod.