Vissza
Blog

Új listaárak 2023. február 1-től


Köszönöm, hogy eddig is megtisztelt bizalmával és ránk bízta csomagjait. Folyamatosan törekszünk a megbízható partneri viszony kialakítására, megtartására, ezért szolgáltatásunk magas színvonala mellett, árazásunkat úgy alakítjuk, hogy az a legátláthatóbb legyen a piacon. Nálunk nincsenek rejtett többlet díjak, apró betűk. Listaárainkat ennek megfelelően alakítjuk a FOXPOST indulása óta.

2023-ban új díjtételeket is vezetünk be. Valamint ajánlom a piacon egyedülálló visszáru szolgáltatásunkat (FOXRETURN) amelyben, alkalmazkodva az Ön egyedi üzletpolitikájához, eldöntheti, hogy az ügyfele, azaz a visszaküldő, vagy Ön fizeti a visszáru szolgáltatás díját. Így már nem csak a FOXPOST-on keresztül küldött, átvett csomagokat, hanem bármely más futárszolgálat által kézbesített, vagy boltban átvett csomagot is vissza tudunk kézbesíteni Önhöz. A részletekkel kapcsolatban olvassa el tájékoztatónkat oldalunkon:

TÁJÉKOZTATÓ A FOXRETURN-RŐL

2023-tól bevezetésre kerülő díjszabásunk lehetőséget ad nekünk, hogy a FOXPOST, fenntartható fejlődés mellett, biztosítani tudja Önöknek sokoldalú logisztikai szolgáltatását, a legkisebb környezeti terhelés mellett. 

Csapatom nevében köszönöm, hogy együtt dolgozhatunk! 

 

Bengyel Ádám

társalapító, vezérigazgató 

2023. február 1-től az alábbi nettó listaárakat vezetjük be.

 

Nálunk nincs üzemanyag és útdíj felár!

Csomagautomatába történő kézbesítés:

A fenti díjak az áfát nem tartalmazzák.


Kézbesítési díj tartalmazza:​

  • Címzett értesítése több SMS/Viber üzenetben és e-mailben (a csomag teljes életciklusa alatt max. 2 db). Ha vásárlója okostelefonján telepítve van a Viber alkalmazás, akkor a csomagjával kapcsolatos értesítéseket automatikusan Viberen keresztül kapja a FOXPOST-tól. Amennyiben nincs telepítve az alkalmazás, SMS-ben kap értesítést.
  • Biztosítási díj 300.000 Ft értékig

 

Egyéb díjtételek:​

Házhoz szállítás:

A fenti díjak az áfát nem tartalmazzák.

 

Kézbesítési díj tartalmazza:

  • Címzett értesítése több SMS/Viber üzenetben és e-mailben (a csomag teljes  életciklusa alatt max. 2 db) Ha vásárlója okostelefonján telepítve van a Viber alkalmazás, akkor a csomagjával kapcsolatos értesítéseket automatikusan Viberen keresztül kapja a FOXPOST-tól. Amennyiben nincs telepítve az alkalmazás, SMS-ben kap értesítést.
  • Biztosítási díj 50.000 Ft értékig

 

FOXRETURN:

A FOXRETURN használatával vásárlói csomagautomata-hálózatunk segítségével az ország bármely FOXPOST automatáján keresztül, néhány kattintással, címkenyomtatás és futárral való egyeztetés nélkül, visszaküldhetik megrendeléseiket.

Webshopja a FOXRETURN esetében nem csak a FOXPOST által kézbesített csomagokat tudja visszakézbesítésre fogadni, hanem ha webshopjában más kiszállító is választható, az általuk kiszállított csomagokat is vissza lehet küldeni FOXPOST-tal.

Partnerünk eldöntheti, hogy a visszaküldő fizeti-e a visszáru költségét, vagy átvállalja tőle. Alapbeállításunk, hogy a visszaküldő fél (webshopos vásárló) fizeti a visszakézbesítés díját. Amennyiben Ön szeretné átvállalni ügyfelétől a visszaküldés költségét, kérem, jelezze kapcsolattartójánál vagy a sales@foxpost.hu e-mail címen. 

Bővebb információt oldalunkon itt talál:

TÁJÉKOZTATÓ A FOXRETURN-RŐL

Küldemények tartalma

A küldemények tartalma nem lehet olyan tárgy vagy anyag, amelynek szállítását jogszabály vagy az Általános Szerződési Feltétek (ÁSZF) tiltja. 

Tömeg- és mérethatárok

Egy küldemény maximális tömege 25 kg-ot nem haladhatja meg. 

Egy küldemény maximális mérete 60 x 36 x 61 cm lehet. 

Csomagolás, címzés

Feladó feladata gondoskodni a küldemények szállításra alkalmas címzéséről, valamint
a tartalom jellegéhez igazodó csomagolásáról.

 

A fenti díjak az áfát nem tartalmazzák.

Cikkünk tájékoztató jellegű, nem jelenti egyben FoxPost Zrt. szerződéskötési kötelezettségét. ​Az összegző a FoxPost Zrt. szellemi terméke, a benne foglaltak kizárólag az Önök tájékoztatására készültek. ​