Vissza
Blog

Xmas Gyereknapra


Magyarországon május utolsó vasárnapján ünnepeljük a Gyereknapot. Szeretnénk a gyerekeket most tavasszal is egy kis karácsonnyal meglepni.

 

Benned van a karácsonyi készülődés élménye, a gyermeki várakozás izgalma? Fel tudsz idézni a karácsonyi kalendáriumokból egyet, aminek az ajtajait alig vártad, hogy kinyithasd, hogy kivehesd belőle egy újabb nap apró meglepetését? Mi erre gondoltunk, amikor idei gyereknapi akciónkat meghirdettük. S akkor most gondolj így a FOXPOST automatáinkra, és gyereknapra ajándékozz nyitogatás élményt!


Megszületett bennünk az a gondolat, hogy milyen jó kis élményt tudunk nyújtani a gyerekeknek gyereknapra csomagautomatáinkon keresztül. Felhasználói visszajelzésekből tudjuk, hogy a gyerekek is nagyon élvezik a FOXPOST automatás csomagátvételt. Őszintén megértjük, hiszen mi is tudjuk, mekkora élmény.


A Gyereknap nagy nap a gyerekek számára, minden évben nagyon várják, nem telhet el ajándék nélkül. Mi ehhez járulunk hozzá partnereinkkel. Az akcióban együttműködő partnereinkkel május 20-24. között leadott megrendelések esetén ingyenes csomagautomatába szállítással* ajándékozunk meg Téged.

5 webshop partnerünkkel összeálltunk, hogy ők adjanak jó ajándék ötleteket, mi pedig adunk csomagautomata nyitogatás élményt, sőt közösen ingyenes FOXPOST szállítást, és máris kész egy szuper gyereknapi meglepetés


Gyereknapi ajándékokért inspirálódj az akcióban részt vevő AjándékJáték webáruház, Aqua, Beststuff, KockaShop, Kocka.hu webshopok ötleteiből, és csalj mosolyt a gyerkőc arcára.

 

* Fontos számunkra, hogy Gyereknapig mindenkihez eljusson a küldemény. Az akció a május 20. péntek 0:00 órától május 24. kedd 23:59-ig leadott rendelésekre vonatkozik. 
Az ingyenes szállítás kizárólag csomagautomatába szállításra vonatkozik.