Vissza
Blog

Vigyázzunk együtt a Földre


Április 22-e a Föld napja. Mindannyiunk kötelessége vigyázni e gyönyörű bolygóra. A FOXPOST elkötelezett híve a környezettudatosságnak, folyamatainkat úgy fejlesztjük, hogy minél kevesebb károsanyag-kibocsátással tudjunk egyre elérhetőbbek lenni számotokra.

 

E jeles nap alkalmából arra bíztatunk Benneteket, hogy házhoz szállítás helyett válasszátok a csomagautomatás szállítást. Így ötöd annyi károsanyag jut a levegőbe. Hiszünk abban, hogy sok kis döntéssel lehet nagy eredményeket elérni. Vigyázzunk együtt tudatosan a Földre!

A FOXPOST ezt annyira komolyan veszi, hogy úgy döntöttünk, ennek a fontos célnak hangsúlyozása érdekében akciónk keretében ezen a napon, 2022. április 22-én minden, magánszemélyként regisztrált felhasználónk rendelkezésére bocsátunk egy 100 forint értékű kupont.

A kupon április 22-én lesz elérhető a több százezer regisztrált felhasználónk FOXPOST fiókjában. A kupon egyszer, egy ezen a napon létrehozott csomag előkészítésénél használható fel, automatából automatába küldés esetén.

Vigyázzunk együtt bolygónkra!

 

Felhasználási útmutató: a kuponok 2022. április 22. 00:00-23:59 között aktívak. A kupon egyszer használható fel, egy csomag előkészítése során. Az előkészített csomag előkészítéstől számítva 7 napig adható fel. Amennyiben az előkészített csomag törlésre kerül, a kupon nem használható fel másik csomag előkészítéséhez.
Az akció azon magánszemélyként regisztrált felhasználónkra vonatkozik, aki az akció végéig, vagyis 2022. április 22. 23:59-ig regisztrál.