Vissza
Blog

Újabb funkciók könnyítik a keresést a FOXPOST térképén  


Megújult a térképes keresőnk!

Újabb felhasználói igényre reagáltunk.  A FOXPOST-nál igyekszünk minden javaslatot és fejlesztési ötletet figyelembe venni és azon dolgozunk, hogy folyamataink még egyszerűbbek és felhasználóbarátabbak legyenek.    

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen új funkciókkal gazdagodik néhány napon belül a FOXPOST csomagautomata-kereső térképe. 

  • Felhasználóbarát megoldásként lehetőséged lesz kiválasztani, hogy lista nézetben vagy térképes nézetben szeretnél automatát keresni. A két nézet között a „Váltás lista nézetre”, illetve a „Váltás térképes nézetre” gombokkal tudsz váltani. 

  • Ha a lista nézetben megkerestél egy csomagautomatát és szeretnéd a térképen is látni, akkor kattints a "Mutasd a térképen" gombra. Ekkor a térkép odanavigál és a keresett automata a térképen az aktuális telítettségének megegyező színnel fog pulzálni. 

  • Ha véletlenül elgépelnél egy városnevet, rövid üzenetben figyelmeztetünk: „Sajnáljuk, nincs találat. Előfordulhat, hogy elírtad?” 

  • Ha egy olyan településen keresnél csomagautomatát, ahol jelenleg még sajnos nincsen, akkor a térkép odavisz a keresett településhez legközelebbi automatákhoz. 

  • Új szűrökkel még kényelmesebbé válik a keresés. A kereső alatti ikonok segítségével szűrni lehet az automatákra a neked fontos paraméterek szerint: legyen 24 órában elérhető, legyen bankkártyás fizetési lehetőség, legyen szombaton is elérhető, legyen vasárnap is elérhető, kültéri automata, illetve az automaták telítettségi szintje alapján is kereshetsz. 

  • Az egyes budapesti kerületekben levő csomagautomatákra arab és római számmal is lehet már keresni, továbbá az irányítószáma alapján is.  

  • Amikor a keresőmezőbe elkezded beírni, hogy melyik településen keresel csomagautomatát, már a keresőszó véglegesítése előtt adunk feltételezett javaslatokat, hogy így gyorsabban ki tudd választani a neked kedvező helyszínt.