Vissza
Blog

Szeressétek egymást!


A FOXPOST idén Valentin-nap alkalmából egy különleges akciót hozott össze. 4 partnerünket - 6 webshop – hívtuk meg egy közös kezdeményezésre.

 

Valentin-nap a szerelmesek egyik legszebb napja, amikor mindannyian szeretnénk meglepni kedvesünket valami szép ajándékkal. Tudatos felkészüléssel a felesleges pénzköltés is elkerülhető, és az öröm is nagyobb lesz. Meglepetést szerezni mindig örömteli és jó dolog. Itt a tökéletes alkalom! Azoknak, akiknek pedig még fogalmuk sincs, hogy mivel vehetnék le szerelmüket a lábukról, üzenjük, hogy aggodalomra semmi ok. Mutatjuk az ötleteket, mivel arass sikert.

Lepd meg kedvesedet, rendeld meg áhított napszemüvegét a Szemüvegek.hu-tól, kontaktlencséjét a Lencsék.hu-tól, vagy arckrémét a Patika24.hu-tól, szerezd be a Medicinanet.hu-tól a vitaminját, amitől jobban bírja a mindennapjait, az Antikvárium.hu-tól egy jó könyvet, vagy találd meg a legkreatívabb ajándékot, a legviccesebb cuccot a BestStuff.hu-n, és a február 5-8. közötti megrendelések esetén partnereinkkel közösen megajándékozunk Titeket ingyenes csomagautomatába szállítással.* 

Épp nincs társad, vagy egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben? Magadnak is jár a kényeztetés, mert megérdemled! 

Okozz valódi örömöt és élményt! A legfontosabb pedig, hogy szeressétek egymást; és önmagatokat; és a Földet! 

 

* Fontos számunkra, hogy Valentin-napig mindenkihez eljusson a csomag. Az akció a február 5. szombat 0 órától február 8. kedd 23:59-ig leadott rendelésekre vonatkozik.
Az ingyenes szállítás kizárólag csomagautomatába szállításra vonatkozik.
A FOXPOST csak azokra a termékekre tudja garantálni az ingyenes szállítást, amit a partnereink február 9-ig átadnak a FOXPOST számára.