Vissza
Blog

Országos hálózatunk új településein kedvezményesen foxolhatsz!


Országos hálózatunk folyamatosan bővül új településekkel! Csomagautomatáink egyre több helyen vannak jelen, egyre közelebb Hozzád. Az új településeket kedvezményes árral köszöntjük, hogy a foxolás élménye – az eddigi más csomagküldési tapasztalataidhoz képest – ettől még kedvezőbb legyen.

Egyszerű, rugalmas, környezettudatos, érintkezésmentes és még kedvezményes is!

De siess, mert ez az akció 2022. január 31-én kivezetésre kerül.

Arra törekszünk, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek csomagautomatáink, ezért szolgáltatási területünket folyamatosan bővítjük. Országos hálózatunkban 2021 végére már több mint négyszáz automata lesz elérhető. Terveink szerint 2024-re pedig több mint ezer automatával biztosítjuk azt, hogy többé senkinek ne kelljen várnia a futárra.

Regisztrálj magánszemélyként a foxpost.hu oldalon és országos hálózatunk új településeiről 200 Ft kedvezménnyel adj fel csomagot bármelyik másik csomagautomatánkba! Akciós automatáink listája elérhető a lentebb található gombra kattintva.
Az akció nem vonatkozik automatából házhoz való csomagküldésre.

A 200 Ft kedvezményt akkor is megkapod, ha bármely csomagautomatánkból az akciós automaták egyikébe küldesz csomagot.
Amennyiben mind a feladó, mind a címzett automata akciós automata, a 200 Ft kedvezmény csak egyszer kerül jóváírásra.

Aktuális árainkről bővebb tájékoztatást itt találsz.

Az akció 2022. január 31-ig érvényes.

Az akciós árak az automatán történő fizetéskor kerülnek érvényesítésre, nem a feladási kód létrehozásakor. Az oldalon létrehozott csomagok ára eltérhet a végleges fizetendő összegtől, mivel a feladás helyszíne is befolyásolja az árat és ez a csomag címzésekor nem kerül meghatározásra.

AKCIÓS AUTOMATÁK LISTÁJA