Vissza
Blog

Nyerj ismét koncertjegyeket a FOXPOST-tal!


Legyél Te az egyik szerencsés felhasználónk, aki páros belépőjegyet nyer a Best of Bond Symphonic koncertshowra!

1962. október 5-én mutatták be az első James Bond filmet, a Dr No-t; ekkor csendült fel először az ikonikus Bond főcímzene. Az eltelt hat évtizedben már huszonöt James Bond film készült, és Sean Connery mellett olyan színészek alakították a 007-es ügynököt, mint George Lazenby, Roger Moore, Pierce Brosnan, Daniel Craig, és a filmek főcímdalai is szinte mind világslágerek lettek. 

A kerek évforduló alkalmából 2023. március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában a Budapesti Operettszínház szólistái, Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt a legnagyobb Bond filmslágerekkel idézik meg a világ leghíresebb titkosügynökének rejtélyes világát. A koncerten közreműködik a Danubia Zenekar. 

Goldfinger, Diamonds are forever, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty's secret service, From Russia with love, GoldenEye, Thunderball, csak hogy néhányat említsünk a világslágerek közül. 

A nagyszabású koncerten Tassonyi Zsolt, az Operettszínház fiatal karmestere vezényel, a műsorvezető pedig Kautzky Armand színművész lesz, akit a hazai nézők James Bond magyar hangjaként is ismerhetnek.  

100 szerencsés ügyfelünk most páros belépőjegyet nyerhet a fantasztikus előadásra! 

Ehhez nem kell mást tenni, mint rendelkezni egy regisztrált magánszemély fiókkal (www.foxpost.hu/regisztracio), a játék időtartama alatt ezzel a fiókkal létrehozni és feladni egy csomagot, amelyhez fel kell használni a felhasználói fiókban látható FOX007 elnevezésű, 0 Ft értékű kupont, ezzel jelezvén a részvételi szándékot.  

 

CSOMAGOT ADOK FEL

 

A nyereményjáték 2023. február 20- március 5-ig tart.

Sorsolás 2023. március 6-án 11:00 órakor.

A nyerteseket email-ben értesítjük, a jegyeket kedvenc csomagautomatádba kézbesítjük.  

A nyereményjáték részletes szabályzata ITT található. 

Elő az öltönyökkel, koktélos poharakkal és csillogó ruhákkal, mert március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában, a glamour és elegancia estéjén, mindenki James Bond vagy Bond-lány lehet néhány órára. 

Legyetek részesei ennek a különleges élménynek! 

Mert a Foxpost élményt is szállít….