Vissza
Blog

Ne várj a futárra! Foxolj!


Mi a FOXPOST-nál azért dolgozunk, hogy ne kelljen várnotok a futárra. Egyszerű, életviteletekhez alkalmazkodó szolgáltatásunkkal környezettudatos módon és érintkezésmentesen tudtok csomagot fogadni és küldeni, az ország számos pontján.

 

A folyamatosan növekvő hálózatunknak köszönhetően olyan kényelmes már a csomagautomatáink elérése, mintha a saját postaládátokban kezelnétek csomagküldeményeket.

Magas szállítási minőséget biztosítunk, fenntartható üzletvitellel. Az OTD (időben történő kiszállítás) 96% feletti. Ez azt jelenti, hogy a FOXPOST 100-ból 96 csomagot a küldemény csomagautomatába helyezésétől számítva 24 órán belül kézbesít a célautomatába. Továbbá legtöbb felhasználónk a kiszállított csomagokat elég gyorsan, 24 órán belül átveszi.

 

Mitől egyszerű?  

A lehető legegyszerűbb folyamatok fejlesztésére törekszünk. Azért, hogy nektek minél könnyebb legyen a szolgáltatás használata. Érthető, és átlátható árazással, könnyen kezelhető webes felülettel és applikációval, alapos értesítési rendszerrel.

 

Mit jelent, hogy rugalmas, hogyan alkalmazkodunk az életviteledhez?

Szolgáltatásunk célja, hogy a kiscsomag-kiszállítás a te életedhez igazodjon, ne neked kelljen igazodni a futárhoz. Mindegy, hogy éppen kora reggel, ügyintézés közben, munka után, netán késő este ejted útba automatánkat, csomagodat kültéri automatáinknál 0-24 órában fel tudod adni, vagy át tudod venni. Ne te várd a csomagod, hanem a csomagod várjon Rád.

 

Hogyan lehet mindez környezettudatos?

A FOXPOST indulása óta hangsúlyt fektet arra, hogy tevékenysége minél kisebb terhelést jelentsen a környezetre nézve. Az e-kereskedelem térhódításával megsokszorozódott a csomagok kiszállításával járó károsanyag-kibocsátás. Az automatás csomagszállításra szakosodott FOXPOST esetében azonban ennek mértéke nagyjából egyötöde a házhoz szállítással járó környezeti terhelésnek. Egy-egy csomagautomatánk kapacitása körülbelül 5 csomagpont kapacitásának felel meg, ezáltal is többszörözni tudjuk a hatékonyságunkat.  Kibocsátásunkat folyamatosan mérjük, folyamatainkat pedig fejlesztjük annak érdekében, hogy még tovább tudjuk csökkenteni a károsanyag-kibocsátást.

 

Miért fontos, hogy érintkezésmentes?

Nem csak a pandémia lehet az oka, ha valaki nem szeretne tömegbe menni, vagy egy idegen futárnak ajtót nyitni, esetleg szeretné kíváncsiskodó szemektől távol, diszkréten intézni a vásárlást. Erre nyújt remek lehetőséget találkozásmentes szolgáltatásunk, hiszen webáruházon keresztüli rendelés esetén az áruház alkalmazottjával és a futárral sem kell találkozni.

 

Itthon egykor újítóként indultunk, és egyetlen valódi magyar tulajdonú csomagautomata-hálózatként máig előnyünk, hogy hazai pályaként ismerjük Magyarországot. Legyen a csomagküldés mindenkinek kényelmes élmény!