Vissza
Blog

LEHETŐSÉG MINDENHOL


A lehetőségek azoknak nyílnak meg, akik észreveszik őket. A FOXPOST is egy lehetőség azoknak, akiknek logisztikai megoldásra van szükségük az ötletük megvalósításához.

5 nem mindennapi emberi történet a szabadságról, a vállalkozásról, az alkotói szenvedélyről, a jövő generációjáról és az adományozásban rejlő lehetőségekről. 

Nézd meg a FOXPOST: LEHETŐSÉG MINDENHOL című portré sorozatát azokról, akik éltek olyan lehetőségekkel, amik akár számodra is elérhetőek.

Soós Berci

„Egy gyerek szemével kell figyelni, mintha minden új lenne, és akkor így meg tudod találni a kincseket. […] Minden egyes technikai újdonság lehetőség is egyben, hogy másképp csináld, jobban csináld, hogy új perspektívába helyezz dolgokat.” - Soós Berci, díjnyertes street fotós szemszögéből fedezhetitek fel a szabadságot és a pillanatban rejlő végtelen lehetőségeket.

„Szabad vagyok, én osztom be az időmet, én döntöm el, hogy hova megyek, mit vállalok.”

Csomagautomatáink segítségével rugalmasan akkor és ott adhatod fel vagy veheted át csomagod, amikor Neked a legkényelmesebb, sőt, akár vissza is küldheted. 

REGISZTRÁLOK MAGÁNSZEMÉLYKÉNT

REGISZTRÁLOK ÜZLETI PARTNERKÉNT

 

Kertész Violetta

„Ha nekem lenne névjegykártyám, akkor valószínű a nevem mellett az lenne, hogy álmodozó és szabad bogár.” – Kertész Violetta, vállalkozó, aki valóra váltotta az álmát, amit kislány kora óta dédelget azzal, hogy új lehetőséget látott a régi dolgokban.

„Rengeteg dolog van, ami az embernek a lakásában csak így porfogóként van ott, és ha ezeket így összerakjuk és mondjuk befotózgatod, majd pedig ezt feltöltöd, akár tényleg most már rengeteg féle platform van, ahol egyszerűen lehet eladni dolgokat, gyakorlatilag egy fél havi fizetést össze lehet szedni így. Hogyha egyszer valamit már legyártottunk, akkor a bolygó védelme érdekében tök jó, ha azt használjuk.”

Ha valamit nem használsz, ne dobd ki, add el, hogy új életet élhessen valaki másnál és a körforgás része maradjon. Ha adsz, vagy veszel, használd a FOXPOST-ot, mert ez a legkörnyezettudatosabb csomagküldési mód, és velünk nem kell várnod a futárra sem.

TOVÁBBI TUDATOS TIPPEK

 

Szendrői Csaba

„A rendezetlenségben megtalálni a saját rended, egy élet munkája. Az én rendem a szavak között van....” – Szendrői Csaba, költő, az Elefánt zenekar frontembere, aki szavakba önti, hogyan talált rá a szavakban rejlő lehetőségekre, ami rendet tesz a világ folyton változó rendezetlenségében.

 

" [...] minden egyes leírt betű és mondat egy lehetőség számomra, hogy teremtsek valami olyat, ami még nem volt. És én ezt szeretem megosztani másokkal."

A FOXPOST szabaddá, kényelmessé és élménnyé tette a csomagküldést úgy, hogy átadta az irányítást a felhasználóknak, azaz Nektek. Oszd meg Te is másokkal a csomagfeladás és -fogadás élményét!

CSOMAGOT KÜLDÖK

 

Trunk Tamás

„A Z generáció egy paradoxon generáció. Van egy megállapítás, ami igaz is, hogy ennek a generációnak sokkal több a lehetősége. Persze itt a digitális világ, egy ilyen nagy lehetőség köd van körülöttünk mégis valahol elveszítjük azt, hogy ezeket a célokat és lehetőségeket hogyan tudnánk megragadni.” - Trunk Tamás, fiatal nemzetközi vállalkozó és élsportoló, a Z generáció képviselője, véleményformálója a vállalkozói világban.

 

„Azt kell látni, hogy akár az üzleti világba, bármi lehet egy tökéletes belépési pont. Akár például a sportcipők világa, a sneakervilág egy jó belépési pont nagyon sok fiatal vállalkozó számára. […] És lehet, hogy ők lesznek aztán azok, akik egy nap azokat a cégeket fogják vezetni, akik a világot végül megváltják.”

Kockázatvállalás, innováció és önmegvalósítás. Sokféle tulajdonság és készség kell egy vállalkozás elindításához, de e három nélkül biztosan nem érdemes belevágni. A FOXPOST is kiemelten fontosnak tartja a fiatalok támogatását, kultúránkat és üzleti működésünket is erősen meghatározzák e törekvések.

ELSŐ LÉPÉSEK ÜZLETI PARTNEREKNEK

 

Forgács-Fábián Sára

„Hiszek abban, hogy a barátság ereje csodákra képes!” -  Forgács-Fábián Sára, az Amigos a gyerekekért megálmodója. Sára gyerekként sok időt volt kórházban. Ma lelkes egyetemistákkal és a barátság erejével segít olyan gyerekeknek a betegségük ellen küzdeni, akiknek sokszor éveket kell kórházban töltenie.

 

„Ha megígértük a kórházaknak országos szinten, legyen szó Pécsről, Debrecenről vagy Miskolcról, hogy mi ajándékokat fogunk küldeni a gyerekeknek, akkor abban nem lehet tévedni. […] Fantasztikus az, ahogyan a földrajzi határokat gyakorlatilag leküzdöttük, és egyik nap feladunk egy csomagot itt Budapesten, másik nap pedig Nyíregyházán bontogatják a gyerekek.”

Országszerte több, mint 1000 csomagautomata, közel 85 000 rekesszel, közel 300 településen áll rendelkezésedre és folyamatosan bővítjük, hogy csomagjaid minél hamarabb célbaérjenek. 

CSOMAGAUTOMATA-TÉRKÉP