Vissza
Blog

Küldj csomagot és mozizz velünk!


Küldj a FOXPOST-tal csomagot november 15. és 29. között és nyerj családi belépőt a SARKVIDÉKI AKCIÓ premier előtti vetítésére!

Nincs más dolgod mint a promóció ideje alatt csomagot küldened regisztrált tagként és máris részt vehetsz a játékban, így Tiéd lehet a 4 fős családi belépők egyike!
A vetítés december 4-én 18:00-tól a Cinema City Allee, 3-as teremében kerül megrendezésre.
A promóció magánszemélyek részére szól.

 

NYERNI AKAROK, CSOMAGOT ADOK FEL!
 

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak.
Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, az nem múlik.

 

 

A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot. De ekkor a mit sem sejtő ifjú titán belebotlik a gonosz, mindenre elszánt Otto von Walrusba, a nagydarab rozmárba, aki nem kisebb ördögi tervet eszelt ki, mint a sarkvidék felolvasztása. Fürge minden bátorságát összeszedve a legjobb barátaival, P.B. –vel, a kissé zárkózott jegesmedvével, Lemmyvel, a postázó kelekótya albatroszával, és Jade-del, a sarkvidék legügyesebb, és legcsinosabb szerelőjével felkerekedik, hogy együtt nézzenek szembe a galád Ottóval, és megmentsék a világot a totális káosztól.

A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod.

Címkék:
blog nyereményjáték