Vissza
Blog

Küldj csomagot 03.15-én 315 Ft kedvezménnyel!


Legyen közös az ünnep!

175 évvel ezelőtt az európai forradalmi hullám Magyarországot is elérte, 1848. március 15-én kitört a forradalom. Bár a szabadságharc végül elbukott, az események az ország modern nemzeti identitásának egyik alapkövévé váltak, köszönhetően Petőfi Sándornak, Kossuth Lajosnak, Jókai Mórnak, a márciusi ifjaknak, katonáknak, politikusnak és az aradi vértanúknak. Számos utca, tér, út és egyéb közterület elnevezése őrzi ma is az emléküket. Automatáinkat is megtalálhatjátok a róluk elnevezett közterületeken.  

Most két napig, március 15-én és beltéri, esetleg zárva tartó automatáinkra tekintettel 16-án 315 Ft kedvezménnyel küldhettek csomagot ezeken az automatáinkon keresztül. Az akcióban részt vevő automaták listájáért kattints az alábbi gombra! 

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS AUTOMATÁKAT

Fontos: Az akció csak regisztrált magánszemélyeknek érhető el és csak a honlapunkon előre létrehozott csomagokra lehet felhasználni. A kedvezmény az adott automatán feladott és arra az automatára küldött csomagra is érvényes, viszont, ha a feladási és a célautomata is akciós, ez esetben csak egyszer érvényesíthető. A csomagot az akció ideje alatt kell feladni. 

A március 15-én vagy 16-án kedvezményesen létrehozott, de nem feladott csomagokat a rákövetkező napokon már listaáron lehet csak feladni. A kedvezmény nem csomaghoz, felhasználóhoz vagy kuponhoz kötött, így egy felhasználó több csomagot is feladhat kedvezményesen. 

Mi büszkék vagyunk rá, hogy magyar cég vagyunk. Osztozzunk a büszkeségen, és küldj csomagot 315 Ft kedvezménnyel! Foxolj! 

CSOMAGOT KÜLDÖK