Vissza
Blog

Jótékonykodással ünnepeltük a FOXPOST 10. születésnapját


Fantasztikus hangulatban telt a FOXPOST 10 éves születésnapja, ahol egyúttal a szintén 10 éves Amigos a gyerekekért Alapítványt is ünnepeltük!

Örömünket megalapozta, hogy az október 10-én megrendezésre került 10. születésnapi partnertalálkozó alkalmával egy jótékonysági aukciót is szerveztünk, amelynek keretein belül elárvereztünk egy egyedi Lego építményt, amelyet a Matéria Marketing készített, és a bevételt az Amigos számára ajánlottuk fel. 

Az alkotásban többek között a FOXPOST és az Amigos iroda, egy élelmiszerbolt, egy cukrászda és megannyi ügyes apróság is helyet kapott. Az aukción a HelloParks vezetősége lett a nyertes licitáló, akik másfél millió forintot ajánlottak fel. Ezt az összeget a FOXPOST megduplázta, így összesen 3 millió forintnyi támogatással járultunk hozzá az Amigos aktuális gyűjtőkampányához. 

Csatlakozz Te is az amigok születésnapi kampányához, melynek során 10 millió forintot szeretnének gyűjteni azért, hogy a jövő évben is biztosítani tudják a kórházban gyógyuló gyerekek foglalkozásait 6 városban összesen heti 50 alkalommal!  

Ha szeretnél részese lenni ennek az örömteli adományozásnak, kattints ide a részletekért! 

Továbbra is Veletek együtt a jó ügyekért!