Vissza
Blog

Jót tenni jó ügyekért


Egész éves jótékonysági tevékenységünk méltó megkoronázása volt decemberi két együttműködésünk két fantasztikus csapattal.

Az Amigos a gyerekekért zöld pulcsis fiataljaival régóta dolgozunk együtt, az elmúlt években összesen több, mint 30 000 ajándékot (LEGO szettet, Amigos-os munkafüzetet, kártyajátékot) szállítottunk el az ország különböző pontjain található kórházakba, tartósan beteg, többségében onkológiai osztályon gyógyuló kisgyereknek. Idén, karácsony közeledtével újra útnak indultak piros furgonjaink, hogy együtt boldogabbá tehessük kicsik és nagyo(bba)k karácsonyát. 

 

A MÁTRIX Alapítvány Bohócdoktoraival pedig a lakosság adományait gyűjtöttük és szállítottuk az elmúlt két hónapban. Összesen 8000 zsák és doboz ajándék gyűlt össze, a jólelkű - támogató gyermekek, családok, fiatalok és idősek, önzetlen jótevők adományaiból. A "Bohócdoktorok + a FoxPost + Te" program jóvoltából mindenki megtalálta a számára leginkább kedves játékot, könyvet, kisautót, társasjátékot, plüss figurát, hangszereket, írószert, és persze szaloncukrot, csokoládét, finomságokat. A játék szállítmányok a vártnál is nagyobb örömet okoztak a családok - gyermekek szívében, így lett örömtelibb a karácsony ezernyi és ezernyi helyen.