Vissza
Blog

Iskolakezdési jótékonysági akció a TündérPakk és a FOXPOST együttműködésében


Minden kisgyerekes család számára megterhelő időszak az iskolakezdés, most a Ti közreműködésetekkel jónéhány családnak a válláról tudjuk levenni az ezzel járó terheket az augusztus 15 – szeptember 15. közötti írószer gyűjtési akció keretében.

 

Nemrég nehéz helyzetbe került a TündérPakk Alapítvány, a több évig használt kisbuszukat, - amellyel az adományokat szállították -, vissza kellett adják az üzemeltetőnek. Megígérték, hogy ennek ellenére sem hagyják cserben a rászoruló családokat, a FOXPOST pedig boldogan segít betartani ígéretüket. Fontos célkitűzésünk, hogy a jövő generációját támogassuk, jótékonysági akciónkon keresztül felhasználóink az iskolakezdéshez kapcsolódó (minden, ami az iskolában használható, pl. ceruza, toll, füzet, radír, tolltartót, körző, stb.) adományokkal támogathatják a rászoruló családok iskolás gyermekeit.

Az augusztus 15-szeptember 15. közötti időszakban az egész országban, minden FOXPOST csomagautomatánál díjmentesen adhattok fel csomagot a TündérPakk Alapítványnak!

Nincs más teendőtök, mint:

  1. kérni a TündérPakk Alapítványtól e-mailen vagy telefonon (info@tunderpakk.hu vagy 0670/884-7302 és 0670/605-7302 telefonon) egy díjmentességet biztosító kódot,

  2. becsomagolni az adományt papírba, kartondobozba vagy olyan nejlonba, ami nem tud szétszakadni, és lehet rá írni, ragasztani,

  3. a csomag ne legyen nagyobb, mint a FOXPOST legnagyobb méretű rekesze, azaz maximum 60 cm x 36 cm x 61 cm,

  4. FONTOS az alábbi logót a csomagra ráragasztani, (ha nem tudsz nyomtatni, akkor kézzel, jól láthatóan írd rá, hogy TÜNDÉRPAKK ALAPÍTVÁNY)


    LOGÓ LETÖLTÉSE

  5. majd elsétálni egy FOXPOST csomagautomatához bárhol az országban (automaták listája itt elérhető) és kiválasztani a „Csomagfeladás”, majd az „Üzleti ügyfeleknek” opciót, majd megadni a kódot, a csomag méretét – egy rekeszbe több csomagot is betehetsz, ebben az esetben akkora méretet válassz, amelyikbe biztosan befér az összes –, a feladandó csomag(ok) darabszámát. Ezután kinyílik egy rekesz, amibe be kell helyezni a csomago(ka)t, becsukni az ajtót és kész is van.

 

Várjuk adományaitokat, tegyük együtt könnyebbé a rászoruló családok kisgyermekeinek iskolakezdését!