Vissza
Blog

Határtalan segítség


Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt rengetegen kénytelenek elhagyni otthonukat. Segítsünk együtt a háború elől menekülőknek! Vásárolj be egy menekült családnak!

Már több mint 400 csomagautomatából álló országos hálózatunk a jelenlegi helyzetben kiválóan alkalmas egyedi adományok gyűjtésére. Ezért úgy döntöttünk, hogy gyors fejlesztéssel mi is segítséget nyújtunk a menekülőknek, ahogy mi a legjobban tudunk. Nagyon sokan szeretnének adományozni, azonban kihívást jelenthet az adományok célba juttatása. Erre nyújtunk most megoldást a csomagautomata-hálózatunkkal.

Együttműködési megállapodást kötöttünk az Ökumenikus Segélyszervezettel, amelynek köszönhetően március 1-én elkezdődött az országos gyűjtési kampány.

 

Ha Te is segíteni szeretnél, állíts össze segélycsomagot, amit a FOXPOST díjmentesen eljuttat az Ökumenikus Segélyszervezettel a bajbajutottaknak.

 

Mit rakj a csomagba?

Töltsd le a listát és vidd magaddal a bevásárlásra.

BEVÁSÁRLÓLISTA LETÖLTÉSE

 

Hogyan csomagold be?

Kérjük, hogy az adományokat megfelelően csomagold be. Mit jelent a megfelelő csomagolás? Ha a listán található termékeket dobozba, kartonba, nejlonba jól lezárva teszed bele, illetve a letölthető adomány matrica jól láthatóan rajta van és jelöld meg rajta, hogy mit tartalmaz a csomag.
Amennyiben nincs lehetőséged kinyomtatni a letölthető matricát, akkor kérünk, egy minimum A5 méretű papírt ragassz a csomagra, amelyre nyomtatott nagybetűkkel ráírod, hogy ADOMÁNY.

ADOMÁNY MATRICA LETÖLTÉSE

Az adománycsomag maximális súlya 25 kg, maximális mérete pedig 37,5 cm x 36 cm x 61 cm lehet.
Amennyiben adományod meghaladja az automatába helyezhető maximális súlyt és méretet, akkor lehetőséged van Maglódon a központi raktárunkban és vidéki depóinkban is leadnod a csomagot.

Maglódi közpotni raktárunk pontos címe: 2234 Maglód, Takács Lajos út 2.

Vidéken a a Gebrüder Weiss telephelyét kell keresned, itt adhatóak le az adományok 10:00-18:00 óra között.

7630 Pécs, Üszögi-Kiserdő utca 2. 

6728 Szeged, Budapesti út 34. 

9027 Győr, Körtefa utca 6.

 

Hol adhatod le?

  Vidd el a segélycsomagot a Hozzád legközelebbi FOXPOST automatához. A csomagautomaták listáját ITT megtalálod.
 
  Az automata menüoldalán nyisd ki az adományrekeszt az ADOMÁNYREKESZ NYITÁSA gomb megnyomásával.


 A felugró ablakban az „Adományt szeretne feladni?” kérdésnél válaszd az OK gombot, amellyel megerősíted, hogy adománycsomagot szeretnél küldeni és ezután kinyílik az adományrekesz.

Tedd be a csomagot, majd csukd be az ajtót és már kész is vagy.

Nem fért be a csomagod? Amennyiben a fenntartott adományrekesz már betelt, újabb adományrekeszt dedikálunk erre a célra, amelyet szintén az ADOMÁNYREKESZ NYITÁSA gomb megnyomásával ki tudsz nyitni.

 
  Egy rekeszbe sem fért be a csomagod? Semmi gond! Az automata mellől hívd a FOXPOST adományvonalát, a
+36 1 44 33 231-es telefonszámot, hogy kinyissunk egy szabad rekeszt.
  Az adományvonal munkanapokon 8:00-20:00 óra között, hétvégén 9:00-18:00 óra között érhető el.

Tedd be a csomagot, majd csukd be az ajtót és már kész is vagy.

 

 

Pénzbeli adományt küldenél?

  Hívd vagy küldj sms-t a 1353-as adományvonalra és 250 forinttal segítsd az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

A 1353-as adományvonalon gyorsan és egyszerűen lehet támogatni segélyszervezetünk munkáját. Minden hívás vagy sms 250 forint adomány felajánlást jelent. Az adományvonal egész évben, éjjel-nappal hívható. Évente több alkalommal indítunk tervezett, célzott adománygyűjtéseket, illetve krízishelyzetekben rendkívüli gyűjtést hirdetünk a bajbajutottak megsegítésére. A beérkező adományokat mindkét esetben a kijelölt időszakban meghatározott célokra fordítjuk. A 1353 csak magyarországi telefonszámokról hívható.
Forrás: segelyszervezet.hu

Bankkártyáddal a www.segelyszervezet.hu honlapon tudsz nagyobb összegű támogatást eljuttatni.