Vissza
Blog

Foxpost előnyök, Neked


Összegyűjtöttük, hogy a Foxpost milyen előnyöket nyújt.

Csomagodat kérheted automatába, vagy házhoz

Csomagautomatás átadás esetén akár 0-24 elérhető szolgáltatást biztosítunk, hiszen automatáink könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, akár éjjel-nappal.
Házhoz szállítás esetén 2 órás időintervallumban kézbesítjük a házhoz rendelt csomagokat. Továbbá kétszeri kézbesítési kísérlet és új szállítási cím megadása is lehetséges.

Az ország legnagyobb csomagautomata hálózata

Országos hálózatunk ma már több mint kétszáz automatából áll, év végére pedig a négyszázat is meg fogja haladni. Így a magyar lakosság közel hetven százalékának legfeljebb hét perces autóútra lesz a legközelebbi Foxpost csomagautomata. Terveink szerint 2024-re pedig több mint ezer automatával biztosítjuk azt, hogy többé senkinek ne kelljen várnia a futárra.
Ez a kézbesítési forma világszinten is rohamosan terjed, hiszen rugalmassága - nem kell várni a futárt - és költséghatékonysága mellett nagy előnye az érintkezésmentesség, illetve a környezettudatosság.

A csomagküldés élményét adjuk

Velünk egy modern és okos élményben lehet részed. Hálózatunkon keresztül lehetővé tesszük, hogy akkor és ott adhasd fel csomagod vagy vehesd át rendelésed, amikor és ahol Neked jó.

Érintkezésmentes

Nem kerülsz kapcsolatba futárral, így minimalizálódik a fertőzések veszélye.
Fontos számunkra, hogy vigyázzunk Rátok és az egészségetekre, ezért minden esetben az aktuális és érvényben lévő járványügyi intézkedéseknek megfelelően kezeljük csomagjaitokat.

Csökkentett környezeti lábnyom csomagautomatába szállítás esetén

A csomagok karbonlábnyoma velünk akár az ötödére csökken. Egy csomagautomatába szállított csomag 70%-kal kevesebb CO2 kibocsátással jár egy hagyományos házhoz szállított csomaghoz képest. Ugyanis Foxpost csomagautomatába szállítás esetén húsz deka, Budapesten pedig tíz deka a károsanyag kibocsátás, ami a szegmensben nyolcvan deka és egy kiló között mozog.