Vissza
Blog

FOXPOST Adományvonal


Foxpost elkötelezettnek érzi magát amellett, hogy támogassa azokat, akik nehéz helyzetbe kerültek.

A FOXPOST szállítja a #nemluxustáskákat

Cserta Alexandra, otthonszervezési tanácsadó, a Kívül Belül Boldogság alapítója; Huszka Ági, stílusszakértő és színtanácsadó; és Kovács-Pálffy Anna, a Máltai Szeretetszolgálat munkatársa idén januárban újra megszervezik a nagysikerű, Civil Díjat is nyert #nemluxustáska akciót.

A nélkülöző körülmények között gyermekeket nevelő nők, általában a saját szükségleteiket messze a család mögé sorolják. A kényelmes helyett inkább alternatív megoldásokat keresnek.

Ezeket a rászoruló nőket alapvető higiéniás termékekkel segítő adománygyűjtő mozgalom logisztikai partnere a FOXPOST. Az ország bármely részéből elszállítjuk az adománytáskákat a szervezők által biztosított gyűjtőpontra.

Ha Te is csatlakoznál a kampányhoz, az adományozható termékek pontos listáját megtalálod a #nemluxustáska honlapján.

Csomagold be az adománytáskádat, jól látható módon írd rá, hogy #nemluxustaska és küldd el ingyenesen FOXPOST szolgáltatással! Sétálj el a hozzád legközelebbi FOXPOST csomagautomatához. Az automaták listája itt található: foxpost.hu/csomagautomatak

Az automata mellett állva hívd fel a +36 1 44 33 231-es telefonszámot, amely kizárólag hétköznap 8-20 óra és hétvégén 9-18 óra között érhető el. A FOXPOST munkatársai kinyitják neked a fenntartott rekeszt. Tedd be a csomagot, majd csukd be az ajtót és már kész is vagy.

Segítsük együtt a rászorulókat 2022-ben is!

 


 

FOXPOST-jÓFOGÁS: Adományozó kampányunk május 31-ig tart!

Nehéz helyzetben még fontosabb, hogy összefogjunk, hiszen közösen sokkal erősebbek vagyunk! Ezért alábbi partnereinkkel közösen különböző célokat tűztünk ki, hogy minden a lehető legjobb helyre kerüljön.

Ha a fent felsorolásból találtál olyat, amivel tudsz azonosulni minden esetben az alábbiakat kell tenned:

  • 1. Csomagold be a küldeményt szállításra alkalmas módon.
  • 2. Írd rá, hogy melyik szervezetnek küldöd.
  • 3. Egy bevásárlás, a gyógyszertárba vagy a munkahelyre való közlekedés során menj el a hozzád legközelebbi Foxpost automatához. Csak a csomag miatt ne indulj el!
  • 4. Az automatához érve hívd a lenti telefonszámot. Egyeztesd a küldemény méreteit a Foxpost kollégáival, akik távolról nyitni fognak egy megfelelő rekeszt a csomag számára. Helyezd be és zárd be az ajtót.
  • 5. Az adományodat a Foxpost eljuttatja a megfelelő helyre.

Az automatához érve hívd a +36 1 4433 231 normál díjas telefonszámot!

A Foxpost kollégái az alábbi intervallumokban érhetők el:

H-P: 8-20h

Sz-V: 9-18h

Ünnepnapokon: zárva

FOXPOST Segítsünk együtt!