Vissza
Blog

Csomagküldés környezetbarát módon? Lehetséges!


A hulladékot szétválogatod, rászoktál a bicajozásra, és nem égeted fölöslegesen a villanyt sem… De mi a helyzet a csomagküldéssel?

A FOXPOST a legzöldebb csomagszállítási mód. Hogy miért?

  • Mert kevesebb üzemanyag fogy, ha oda kéred a csomagod, ahová amúgy is jársz bevásárolni.
  • Mert a futárunknak nem kell sokfelé furikáznia, sőt: a sikertelen kézbesítést hírből sem ismeri.
  • Mert a csomagautomaták könnyen megközelíthetőek a közösségi közlekedés eszközeivel is.
     

Környezetbarát flotta

Büszkék vagyunk rá, hogy a miénk a legmodernebb járműflotta az iparágban. EURO 5-ös motorokat használunk, a jelenleg elérhető technológiák legjobbikát, hogy minél kisebb mértékben terheljük a környezetet. De még itt sem húzzuk be a féket! Sofőrjeinket ugyanilyen környezettudatos szemlélettel tréningeljük. Ezért pontosan tudják, hogyan lehet kevesebb üzemanyag-fogyasztás mellett is gyorsan kiszállítani neked a küldeményeket.

 

Kisebb ökológiai lábnyom

Nálunk minden csomag elsőre célba ér! Kevesebbet vagyunk úton, így aztán az ökológiai lábnyomunk is kisebb. Nem kell többször próbálkoznunk a kiszállítással, ha épp nem találunk otthon valakit – hiszen nem visszük házhoz a megrendeléseket. Ráadásul neked is kevesebbet kell autózni, mert csomagodat ott veheted át, ahol egyébként is sokszor megfordulsz: a neked útba eső bevásárlóközpontban.

 

Környezetbarát technológia

Csomagautomatáink tervezésekor arra törekedtünk, hogy minél több újrahasznosított, de jól szuperáló anyagot építsünk a készülékekbe. Emellett a berendezések fogyasztását minimálisra csökkentettük. Így sikerült elérni, hogy gépeink nem „esznek” több áramot, mint egy számítógép.

 

Zöldülő raktárak

Raktárainkban nemcsak csomagjaidra vigyázunk, de nem hagyjuk elszökni az energiát sem. Odafigyelünk arra is, hogy a tároláshoz szükséges gépeink lehetőleg újrahasznosított anyagokból készüljenek.