Vissza
Blog

Bochkorék keresik az ország róka vadászát!


Hallgasd figyelmesen a Retro Rádió reggeli műsorát 2023. április 17. és 21. között és vidd haza az aznapi pénznyereményt!

Április 17. és 21. között Bochkorék a Retró Rádión a FOXPOST-tal karöltve keresik az ország róka vadászát! 

Ezen a héten összesen 1 millió forintot nyerhetnek a Bochkor hallgatói. Legyél Te a szerencsés, találd meg a nyerő FOXPOST csomagautomata rekeszét, és vidd haza az aznapi pénznyereményt

Hogyan tudsz részt venni a nyereményjátékban?   

  1. Hallgasd figyelmesen a Retro Rádió reggeli műsorát, ugyanis Bochkor Gábor és Lovász László az adás bármelyik pillanatában bejelentheti, hogy az ország mely pontján található a nyerő FOXPOST csomagautomata az aznapi pénz nyereménnyel! 

  2. Siess a helyszínre és ha megérkeztél azonnal értesítsd a SMS-ben Bochkor Gábort és Lovász Lászlót a+36-20-22-22-122 normál díjas telefonszámon! 

  3. Válassz, hogy a csomagautomatában vagy a Retro Rádióban lévő nyereményt szeretnéd. Ne feledd, a játék alatt bármikor meggondolhatod magad. 

  4. Bárhogy is döntöttél a rekeszt mindenképp nyisd ki! Ehhez a kijelzőn nyomd meg a JÁTÉK NYITÓKÓD gombot, írd be a játék alatt megszerzett kódot és nézz be a kinyíló rekeszbe!  

Amennyiben a FOXPOST csomagautomatát választottad, úgy Tiéd a rekeszben rejlő habkarton, és az azon szereplő összeg. Ha Bochkorék mellett tetted le a voksod, akkor miután meglested, hogy mekkora pénznyereményt rejt a rekesz, kérjük, mindenképp tedd vissza a kartont a rekeszbe és csukd be az ajtót. 

Ha aznap nem a Neked legkedvezőbb csomagautomata a nyerő, akkor se csüggedj, a játék folytatódik, másik nap másik település, másik automata, próbálkozz holnap is! 

JÁTÉKSZABÁLYZAT