Vissza
Blog

Becsomagoljuk a fesztiválélményt!


Nyerj értékes fesztivál ajándékcsomagot a FOXPOST-tal!

Nyakunkon a nyári fesztiválszezon, ezért izgalmas nyereményjátékkal szeretnénk hozzájárulni a jó hangulathoz. Legújabb nyereményjátékunk során különleges ajándékcsomagokat nyerhettek, amelyek remek kiegészítői lehetnek egy emlékezetes nyárnak. 

A nyereményjáték időtartama és menete
A nyereményjáték 2024. július 15. és augusztus 31. között zajlik, és 6 külön részjátékra oszlik, amelyek mindegyike más-más városban kerül megrendezésre. A részjátékok helyszínei és időpontjai a következők:

  • Veszprém: július 15-20.
  • Debrecen: július 22-28.
  • Székesfehérvár: július 29-augusztus 3.
  • Esztergom: július 30-augusztus 3.
  • Budapest, 3. kerület: augusztus 5-12.
  • Szeged: augusztus 26-31.

Minden részjátékról külön bejegyzést teszünk közzé a közösségimédia-oldalainkon, amelyben három nyitókódot adunk meg. Ezek a kódok az adott városban vagy térségben található FOXPOST kiválasztott automaták egy-egy rekeszét nyitják, amelyekben fesztivál ajándékcsomagok rejtőznek.

Hogyan vehetsz részt?
A részvétel egyszerű! Csak keres fel az adott városban egy FOXPOST automatát, és a kijelzőn a Csomagátvétel menüpontban gépeld be a bejegyzésben közzétett nyitókódot. Ha szerencséd van, és az adott automatában még ott a nyeremény, a rekesz kinyílik, és tied lesz az ajándékcsomag! Fontos tudni, hogy egy nyitókód csak egy automatán nyit egy rekeszt, és ha a kód beírásakor hibaüzenetet kapsz, akkor a nyereményt valószínűleg már elvitték, vagy nem ez volt a nyerő automata.

Mit nyerhetsz?
A nyeremények között kétféle fesztivál ajándékcsomag található, amelyek tartalma a következő:

1. számú nyereménycsomag:

2. számú nyereménycsomag:

Minden részjátékban három ajándékcsomag talál gazdára, összesen tehát 18 nyertes lesz. A helyszínekre az ajándékcsomagok véletlenszerűen kerülnek kiosztásra.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, és játssz velünk! Kövesd a FOXPOST közösségi média oldalait a legfrissebb információkért és a nyitókódokért. Sok szerencsét mindenkinek!