Vissza
Blog

A hétszázát! Átléptük a 700-at


Egyre közelebb vagyunk Hozzátok! Fogadjatok és küldjetek csomagot FOXPOST automatával!

 

Már 700 csomagautomatánk érhető el országszerte és ezzel a több mint 61 000 rekesze, tehát kapacitása szempontjából is a FOXPOST rendelkezik Magyarországon a legnagyobb és ráadásul gyártó független csomagautomata-hálózattal.

A folyamatosan növekvő hálózatunknak köszönhetően olyan kényelmes már a csomagautomatáink elérése, mintha a saját postaládátokban kezelnétek csomagküldeményeket.

Szolgáltatásunk alapja a magas szállítási minőség és a fentarthatóság, hiszen az OTD 96% feletti, a kiszállított csomagokat felhasználóink 24 órán belül átveszik.

A környezettudatosság és fentarthatóság nagyon fontos szempontok, amiket nem érdemes figyelmen kívül hagynunk. Példaként említve nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a piacon a FOXPOST-os csomagoknak a legkisebb a karbonlábnyoma.

Továbbá kapacitás szempontjából a csomagautomatákhoz futárok egyszerre jóval több csomagot tudnak kiszállítani, mintha egyenként kellene a csomagokat célba juttatni. A járatszervezéseket nézve egy házhozszállításos jármű 100-150 csomagot, míg a FOXPOST furgonok 800-1000 csomagot szállítanak el naponta.

Ezért csomagautomatába szállítani egyértelműen olcsóbb és környezettudatosabb alternatívát jelent a házhoz szállításhoz képest.

Örülünk, hogy szeretitek a FOXPOST által kínált egyszerű és rugalmas csomagkézbesítési formát!

Ne várjatok a futárra! Foxoljatok!