Vissza
Blog

A FOXPOST szállítja a #nemluxustáskákat


A FOXPOST-nál fontosnak tartjuk, hogy társadalmi felelőségvállalásunk a mindennapjaink részét képezze az ünnepek elmúltával is. Szerencsére ebben újra fantasztikus partnerekre találtunk.

 

Cserta Alexandra, otthonszervezési tanácsadó, a Kívül Belül Boldogság alapítója; Huszka Ági, stílusszakértő és színtanácsadó; és Kovács-Pálffy Anna, a Máltai Szeretetszolgálat munkatársa idén januárban újra megszervezik a nagysikerű, Civil Díjat is nyert #nemluxustáska akciót.

A nélkülöző körülmények között gyermekeket nevelő nők, általában a saját szükségleteiket messze a család mögé sorolják. A kényelmes helyett inkább alternatív megoldásokat keresnek.

Ezeket a rászoruló nőket alapvető higiéniás termékekkel segítő adománygyűjtő mozgalom logisztikai partnere a FOXPOST. Az ország bármely részéből elszállítjuk az adománytáskákat a szervezők által biztosított gyűjtőpontra.

Ha Te is csatlakoznál a kampányhoz, az adományozható termékek pontos listáját megtalálod a #nemluxustáska honlapján.

Csomagold be az adománytáskádat, jól látható módon írd rá, hogy #nemluxustaska és küldd el ingyenesen FOXPOST szolgáltatással! Sétálj el a hozzád legközelebbi FOXPOST csomagautomatához. Az automaták listája itt található: foxpost.hu/csomagautomatak

Az automata mellett állva hívd fel a +36 1 44 33 231-es telefonszámot, amely kizárólag hétköznap 8-20 óra és hétvégén 9-18 óra között érhető el. A FOXPOST munkatársai kinyitják neked a fenntartott rekeszt. Tedd be a csomagot, majd csukd be az ajtót és már kész is vagy.

Segítsük együtt a rászorulókat 2022-ben is!