Vissza
Blog

A csomagautomata-hálózatok kapacitása


Hogy milyen gyorsan jut el egy csomag a címzetthez, attól is függ, hogy a csomagautomata-hálózatok milyen teljesítményre képesek. Lényeges az automaták száma, jelenleg a FOXPOST 670 csomagautomatával rendelkezik, aminek a kapacitása megközelítőleg 3350 kézi csomagpont teljesítőképességével egyezik meg.

Fontos a rekeszek mérete, hiszen egy nagyobb, több dimenziójában is 60 cm-es doboz már nem mindegyik szolgáltató automatájába fér be.


Egyetlen csomagautomata rekeszeinek száma pedig azért lényeges, mert minél több rekesze van egy APM-nek, annál valószínűbb, hogy lesz üres rekesz, amikor a csomagunkat feladjuk és akkor is, amikor tőlünk valakihez megérkezik.


Az ábrán is jól látható, hogy a FOXPOST csomagautomata-hálózata jelenleg összesen 60688 rekeszt biztosít. Ezzel messze előzzük a versenytársakat, akik többsége harmad ekkora kapacitással rendelkezik.


Automatáink prémium lokációkon találhatók, könnyen elérhetők, útba ejthetők a mindennapi tevékenységek során, vásárlás közben, munkába menet, jövet, vagy épp este. A folyamatosan növekvő hálózattal olyan kényelmes már a FOXPOST csomagautomaták elérése, mintha a saját postaládánkban kezelnénk csomagküldeményeinket. Ez garantálja, hogy a csomag gyorsan eljut a címzetthez.