Vissza
Blog

10 éve segítenek a barátság erejével!


Sok éve dolgozunk együtt az idén szintén tíz éves Amigos a gyerekekért Alapítvánnyal, Rád is szükségük van.

Az Amigos Alapítvány egyetemista önkéntesekből, Amigókból álló nonprofit szervezet. Céljuk, hogy nyelvtanulással, játékos foglalkozással és a barátság erejével enyhítsék a kórházban gyógyuló beteg gyerekek magányát rendszeres látogatások során. Az elmúlt években összesen több, mint 30 000 ajándékot (LEGO szettet, Amigos-os munkafüzetet, kártyajátékot) szállítottunk el az ország különböző pontjain található kórházakba, tartósan beteg, többségében onkológiai osztályon gyógyuló gyerekeknek.

Az Amigók 10 év alatt az összes magyarországi gyermekonkológiai központban megteremtették az Amigos jelenlétének lehetőségét. Működésükhöz, növekedésükhöz non-profit szervezet lévén, továbbra is támogatókra van szükségük. Most, a 10 éves évforduló kapcsán 10 millió forint összegyűjtése a céljuk, hogy 2025-ben is megbízhatóan látogathassák a beteg gyerekeket 6 városban összesen heti 50 alkalommal.  

Ahhoz, hogy továbbra is megbízhatóan látogathassák a beteg gyerekeket 6 városban, több, mint heti 50 alkalommalRád is szükségük van. 

Támogasd a őket egy ebéd árával! Minden támogató és támogatás számít.

 

MEGNÉZEM AZ AMIGOS OLDALÁT!