Vissza
Blog

Találkozzunk a Magyar E-kereskedelem Napján


Az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata szervezésében idén másodszor kerül sor A Magyar E-kereskedelem Napja kiállítás- és konferenciára, 2023. május 11-én a Lurdy házban.

A FOXPOST küldetése a magyar kis- és középvállalkozások munkájának támogatása. Abban szeretnénk segíteni, hogy a vállalkozók lássák, hogy a megfelelő logisztika kiválasztása milyen nagy mértékben befolyásolja a gazdaságos működésüket, sikerességüket. Hisszük, hogy a csomagautomata a legjobb alternatíva az online rendelések kiszállítására. Magas szállítási minőséget nyújtó környezettudatos megoldásunkkal a vállalkozások az ügyfeleik elégedettségét növelve és a saját versenyképességüket fokozva spórolhatnak a kiszállítási költségeiken, ezáltal növelhetik eredményességük mértékét. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a FOXPOST az idei rendezvényen is megjelenik támogatóként, kiállítói standunkkal, valamint társalapító- vezérigazgatónk szakmai részvételével aktív részesei lehetünk a szervezők törekvéseinek. Az Ecommerce Hungary munkásságával nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a magyar e-kereskedelem legkiemelkedőbb szakembereinek és meghatározó cégeinek érdekképviselete, valamint tudásmegosztáson alapuló, valós iparági folyamatokat, tendenciákat bemutató magas színvonalú rendezvények szervezése. 

A rendezvényen azok vesznek részt, akik tudatosan építik a vállalkozásukat, és a minőségi kereskedelemre törekednek. Ebben tudunk mi is partnereik lenni. 

Találkozzunk május 11-én a Lurdy házban, a rendezvény résztvevőit szeretettel várjuk a FOXPOST standjához!