Vissza
Blog

Szeptemberben 12 MAN TGE furgonnal bővítettük járműparkunkat


Fontos számunkra, hogy az általunk szállított csomagok biztosan célba érjenek, az új piros FOXPOST feliratú járműveink nagy térfogatú rakterében minden csomagnak jut hely.

2021-ben két és félszeresére bővítjük hálózatunkat. A dinamikusan növekvő csomagszám mellett fontos lépés az új tehergépkocsik érkezése, hogy továbbra is gyorsan szállítsuk a csomagokat az automatáinkba és így időt spóroljunk partnereinknek.   A MAN-nel való szoros együttműködésnek köszönhetően jelenleg 27 MAN TGE és egy teljesen elektromos eTGE van flottánkban.

Az új furgonok típustól függően 18,4 m3 illetve 14,4 m3 térfogatú raktérrel rendelkeznek, ahol a rakomány kitűnően rögzíthető az akár 14 rögzítőfülnek és az optimális rögzítősíneknek köszönhetően. Nagy futásteljesítmények, kis üzemanyag-fogyasztás és hosszú karbantartási intervallumú, hőálló alkatrészek biztosítják a gazdaságos üzemeltetést és az kedvező üzemeltetési költségeket. A MAN TGE-k már a legmodernebb Euro 6-os környezetvédelmi besorolással rendelkeznek.

A környezettudatosság nagyon fontos számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy a piacon a FOXPOST-os csomagoknak a legkisebb a karbonlábnyoma. Egy csomag házhoz szállítása Magyarországon átlagosan 1 kg károsanyag-kibocsátással jár együtt, ugyanez a FOXPOST-nál országosan húsz deka, Budapesten pedig tíz deka az egy csomagra eső szén-dioxid kibocsátásunk, amelyhez hozzájárul az elektromos autónk is.