Vissza
Blog

A FOXPOST TÁMOGATJA A NŐI VÁLLALKOZÓKAT MAGYARORSZÁGON


A FOXPOST 10 éves fennállása óta mindig kiállt fontos társadalmi ügyek mellett, így különösen nagy örömünkre szolgál a női vállalkozók támogatása. Ezért tettük lehetővé, hogy a Budapesti Gazdasági Egyetem elkészítse legfrissebb, „Női Vállalkozók Magyarországon” című jelentését.

Mennyi társadalmi támogatást kaphat egy női vállalkozó Magyarországon? Mennyire vesznek komolyan egy nőt a tárgyalóasztalnál? Mennyi esélye van egy nőnek sikeres vállalkozóvá válni a férfiak által uralt biznisz világában? Ismerős dilemmák?

Ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat a kutatás, amely március 7-én a Női Vállalkozók napján debütál.

Keresse a Global Entrepreneurship Monitor Különjelentését standunknál! Izgalmas témák, alapos kutatással alátámasztott megállapítások, ez a "Női Vállalkozók Magyarországon" tanulmány.

A rendezvényen extra kedvezménnyel készülünk új ügyfeleinknek:

Azok a vállalkozók, akik a rendezvény ideje alatt vagy azt követően regisztrálnak a foxpost.hu oldalon üzleti ügyfélként, a regisztrációtól számított 3 hónapig minden csomag árából 50 Ft kedvezményt kapnak. A kedvezmény igénybevételéhez a rendezvényre hivatkozva keresse kollégáinkat a sales@foxpost.hu e-mail címen.

LETÖLTÖM A TANULMÁNYT

REGISZTRÁLOK ÜZLETI PARTNERKÉNT