Vissza
Blog

Nem emelünk árat, de az automaták számát igen


A 2021.04.01. időpontra tervezett, üzleti partnereinkre vonatkozó áremelést visszavonjuk.

 

2021.03.02-án nyilvánosságra hoztuk a tervezett új üzleti díjszabásunkat. Köszönjük partnereink visszajelzését! Az utolsó napokig vártuk, hogy minél több visszacsatolás legyen birtokunkban, ezek között az átállásra vonatkozó sok technikai nehézségről kaptunk információt. A jelenleg a piacon elterjedt árazási struktúrától eltérő rendszerű, méretszerinti árképzés a szállítási díjaknál használt gyakorlatban kedvezőtlenül alakítaná az Önök és a Foxpost közötti eddigi kölcsönösen kedvező együttműködést. Ezért visszavonjuk az áremelést. 

Az említett korábbi ár-kommunikációnk sok kérdést hozott. Mi azonban csak a nagyméretű, L és XL csomagok árát terveztük megemelni, mert ezen csomagok kezelése költséges, karbon lábnyomuk sokkal nagyobb, mint a kisebb csomagoké. Mint ismert, a környezettudatosság folyamatosan fókuszban van nálunk, és az látjuk, hogy az egységáras árképzésünk nem motiválja az ügyfeleinket az optimális csomagméret kialakítására. 

Nézzünk együtt előre! Hálózatunk bővítésével továbbra is fókuszálunk a szolgáltatásaink javítására és a fenntartható utolsó-kilométeres logisztika megteremtésére. Ezért is folytatjuk hálózatunk jelentős növelését, mely márciusban már az első 5 új automatával bővült, és hetente 5-10 gépet fogunk telepíteni.  2021-ben elérjük a 410 automata számot, ami országos lefedettségű, független, magyarországi piacvezető átadópont hálózatunkat a jelenlegi 2,5-szeresére növeli. Ezzel együtt büszkék vagyunk arra, hogy az egy csomagra jutó karbon lábnyomunk a legkisebb Magyarországon, országosan 0,20 kg/csomag, Budapesten csupán 0,10 kg/csomag (házhozszállítás 0,8-1 kg/csomag). 

Tartsanak velünk továbbra is ebben a kedvező fejlődésben. Szeretnénk együtt nőni Önökkel! 

További sikeres kereskedést, és közös, környezettudatos csomagküldést! 

ÜZLETI ÁRAINK