Vissza
Blog

Még biztonságos is


A szentendrei tűznek is ellenállt a FOXPOST csomagautomata

2021. április 7-én szerdán az esti órákban valószínűleg elektromos hiba következtében kigyulladt a szentendrei HÉV-végállomás közelében található Spar áruház raktárépülete. A tüzet a helyszínre érkező 24 fővárosi és környékbeli egység tűzoltóinak sikerült megfékeznie. Bár az épület porig égett, de az oldalában álló FOXPOST automatánk érintetlen maradt a lángoktól. Óriási hőterhelés, valamint jelentős tűzivíz érte, így az elektronikája meghibásodott, de egyéb károsodást nem szenvedett. 

Kép forrása: promotions.hu

Ami a legfontosabb, hogy személyi sérülés nem történt. De a FOXPOST szempontjából egy másik jelentős tapasztalatról is beszámolhatunk:

a csomagautomatánk felhasználóit nem érte kár!

A tűztől és a hőhatástól az automatában lévő 70 csomag közül egyik sem sérült meg. Az oltás során használt jelentős víztömeg hatására történt néhány helyen beázás. Kollégáink az ázott csomagokat kiszárították, ahol a csomagolás megrongálódott, ott cserélték.

Kép forrása: FOXPOST

Ezt követően valamennyi feladott és átvételre várakozó csomagot útjára indítottuk, az átvételre várakozó csomagokat pedig átirányítottuk a másik szentendrei automatánkba. Az érintett ügyfeleket SMS-ben tájékoztattuk az eseményekről. Kárigény bejelentés a csomagokkal kapcsolatban nem érkezett, a címzettek azóta sikeresen és sértetlenül át is vették a küldeményeket. Egyetlen Ügyfelünknek keletkezett többletköltsége, kompenzáltuk az okozott kellemetlenségért.

Összességében: a csomagautomatánk rendíthetetlenül állta a helyzetet, és erre büszkék vagyunk. Gratulálunk, és köszönjük a KEBA cégnek is, hogy ilyen minőségi automatákat épít számunkra.

Kép forrása: FOXPOST

Elmondhatjuk tehát: a FOXPOST automaták használata nem csak egyszerű, gyors, környezettudatos és érintkezésmentes, hanem biztonságos is. Büszkék vagyunk rá, hogy automatánk a megfékezhetetlennek látszó tűznek is ellenállt.

Ne várjon a futárra, foxoljon velünk!