Vissza
Blog

Mostantól még könnyebb a csomagkezelés


Folyamatosan azon dolgozunk, hogy csomagküldő rendszerünk és a csomagkezelés a felületeinken megtalálható funkciókkal felhasználóbarát, átlátható, minél egyszerűbb, könnyen kezelhető és még gyorsabb legyen.

Partnereink felhasználó fiókjának legújabb fejlesztésével könnyebbé válik a csomagok rendszerezése. A „Csomagjaim” menüpontban új elemekkel bővült a „Rendezés” lista, melyek a címkenyomtatás és a szállítólevél nyomtatás funkciók használatakor is elérhetők, hogy áttekinthetőbb legyen a csomagküldés.

Regisztrált üzleti partnereink fiókjukba belépve az alábbi profilelrendezést látják:

A „Csomagjaim” menüpontra kattintva jobb oldalról haladva a negyedik funkció a „Rendezés”. Itt a legördülő menü segítségével a következő szempontok szerint rendezhetik csomagjaikat: Újabbak, Régiek, CLFOX azonosító (csökkenő), CLFOX azonosító (növekvő), Referencia kód (csökkenő), Referencia kód (növekvő), Címzett (csökkenő), Címzett (növekvő).

A kiválasztott sorrend szerint jelennek meg a csomagok a címkenyomtatás, illetve szállítólevél nyomtatás funkciók használata során is.

A csomagokat a jelölő négyzetre kattintással kijelölve kényelmesen nyomtathatják a szállítólevelet.

A „Címkenyomtatás” fül alatti legördülő menüsorból kiválasztható a „Szállítólevél nyomtatás (csak raktári átadás esetén)” funkció, rákattintva pdf formátumban letölthetik a szállítólevelet. 

Kellemes csomagküldést kívánunk minden partnerünknek!