Vissza
Blog

Találkozzunk a Magyar Marketing Fesztiválon a FOXPOST standjánál!


2024. január 25-én Budapesten, a Lurdy Konferencia-központban rendezik meg a Magyar Marketing Fesztivált, az ország legnagyobb, év eleji üzleti- és marketing trendekkel foglalkozó szakmai konferenciáját, kimondottan kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing- és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek.

2014 óta minden évben a Magyar Marketing Fesztiválon hallhatóak elsőként az adott év legújabb, legsikeresebbnek ígérkező üzleti- és marketing trendjei.

Készüljön fel Ön is a 2024-es év kihívásaira, ismerje meg elsőként a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat!

Az előadások mellett a kiállítók speciális ajánlatai várják, valamint új üzleti kapcsolatokat szerezhet a networking eseményen.

Idén a FOXPOST nem csak kiállítóként, hanem szakértőként is részt vesz a programban. Csasztvan Nóra sales és marketing igazgatónk az e-kereskedelem logisztikai kihívásairól és a 2024-ben várható trendekről beszélget Csereklei Zoltánnal (Pelenka.hu, Beauty.hu) és Csereklyei Bálinttal (iLogistic Kft.). A beszélgetést Kobza András (LifeStyleshop.hu) moderálja.

Nézze meg a programot, és rendelje meg a jegyét még ma a rendezvény oldalán!

Megnézem a programot!

A „FOXPOST” kuponkóddal 4000 forint kedvezményt kap a belépőjegy árából.

Találkozzunk január 25-én a Lurdy házban a Magyar Marketing Fesztivál 58-as standján!