Vissza
Blog

Fontos bejelentés: lezárult a FOXPOST befektetői felvásárlása, egyesíti erőit a FOXPOST és a Packeta


A FOXPOST új befektetője a Packetát is birtokló csoport lett, így a két vállalat most egyesíti erőit.

Kedves Partnerünk!

A Disney és a Pixar, a Microsoft és a LinkedIn, a Google és a YouTube, számos példa mutatja, mekkora erő rejlik két márka egyesülésében és szinergiáik kiaknázásában. Örömmel osztjuk meg veletek, hogy most mi is egy ilyen mérföldkőhöz érkeztünk: a FOXPOST új befektetője a Packetát is birtokló csoport lett, így a két vállalat most egyesíti erőit.

Ez a lépés új lehetőségeket nyit meg számunkra, hiszen két erős cég egyesülésével Magyarország legnagyobb csomagautomata-hálózata jöhet létre. Arra kérünk, tarts velünk, és folytassuk együtt a sikeres együttműködést ebben az izgalmas új időszakban!

A legfontosabb előnyök:

  • Magyarország legnagyobb csomagautomata-hálózata jöhet létre. Egyedülálló lefedettség: az egyesülésnek köszönhetően ügyfeleink számára több mint 2 700 csomagautomata és 1 800 csomagátvételi pont lesz elérhető a közeljövőben, és ez együttesen az év végére meghaladhatja az 5 ezret.
  • Megváltozott vásárlói igényekre adunk megoldást: A legfrissebb kutatások szerint a csomagautomaták és átvételi pontok piaca folyamatosan növekszik, miközben a házhozszállítás iránti kereslet csökken. Csapatunk az egyik legnagyobb tudással és tapasztalattal rendelkezik a csomagautomatás kiszállításban, nem csak itthon, de európai szinten is. Célunk, hogy az elmúlt évek innovációit még szélesebb körben elérhetővé tegyük ügyfeleitek számára, maximalizálva az ügyfélélményt és visszatérő vásárlókat generáljunk.
  • Külföldön szeretnél terjeszkedni? Az egyesülés révén hozzáférés nyílhat több mint 140 000 átvevőpontból álló, Packeta által managelt nemzetközi hálózatunkhoz, elősegítve, hogy az export a lehető legegyszerűbb és költséghatékony legyen.

Mi következik ezután?

Azonnali változásokra egyelőre nem kell számítani. A jelenlegi prioritásunk, hogy a karácsonyi szezonban a lehető legjobb ügyfélélményt nyújtsuk. Közben megkezdjük az egyesülés előkészítését, és a változásokat fokozatosan vezetjük be, hogy minden zökkenőmentesen történjen.

Kedves Partnerünk,

Ezúton is szeretnénk megköszönni eddigi partnerségeteket, és számítunk az együttműködésre az előttünk álló időszakban is. Minden új fejleményről és a következő lépésekről időben tájékoztatni fogunk. Bármilyen kérdés esetén kérjük, írj a sales@foxpost.hu címre, ahol elérhetsz minket.

Üdvözlettel,

Bengyel Ádám, a FoxPost alapítója & Radeczky Zoltán, a Packeta ügyvezetője