Vissza
Blog

A megbízható szállításhoz elengedhetetlen a megfelelő címkézés


A FOXPOST rendszerén áthaladó csomagküldemények biztonságos és hatékony kézbesítése érdekében a csomagoláson túl többek között az sem mindegy, hogy a csomagokra hova és milyen módon kerülnek fel a címkék.

Az új szortológépünk jelentősen hatékonyabb, gyorsabb és pontosabb, mint a kézi válogatás. A gép teljes kapacitásának és előnyeinek kihasználásához kérjük, az alábbiakat vegyék figyelembe.

 

 A csomagcímke azért fontos, mert ezalapján azonosítjuk a csomagokat. A megfelelő elhelyezésükön múlik a csomagok mielőbbi feldolgozhatósága. Ha jó a címke, a csomag előbb célba ér. Néhány tanács a helyes felhelyezéshez:

 

  • A csomagokat a legnagyobb felületükön címkézzék, jól látható helyen, mert a csomagok fektetve haladnak át a gépen.
  • NE a csomagok rövidebbik oldalára kerüljön a címke, ugyanis ezeket nem látja a gép, így kézi szortolásra kerül, nő az átfutási idő.
  • A címkét jól olvashatóan, gyűrődésmentesen és sérülésmentesen helyezzék fel.
  • A címkén lévő vonalkódra ne ragasszanak celluxot vagy bármilyen ragasztószalagot, mert a visszacsillanó felület visszaveri a leolvasó lézer sugarait. Amennyiben erre nem fordít kellő figyelmet, a csomagkezelés ideje és a kiszállítás lassulhat.
  • A régi címkéket és a korábbi szállításból eredő jelöléseket távolítsák el, vagy tegyék olvashatatlanná.

A nem megfelelő címkék lassítják küldeményeik szortírozhatóságát, és így a címkék miatt a csomagok kiszállításának időtartama növekszik, vásárlója a várt csomagját később kapja meg.

Ide kattintva megtekintheti a gyakran előforduló hibákat, valamint a korrigálására is adunk javaslatot. Kérjük, amennyiben szükséges, végezzék el a szükséges módosításokat, hogy ezáltal hatékonyabban szortírozhassuk csomagjaikat és így gyorsabban jussanak el ezek ügyfeleihez.

TEKINTSE MEG JAVASLATAINKAT!