Vissza
Blog

A hétszázát! A FOXPOST átlépte a 700-at


Egyre közelebb vagyunk vásárlóihoz! Küldje csomagjait FOXPOST automatába!

 


Már 700 csomagautomatánk érhető el országszerte és ezzel, több mint 61 000 rekesze, tehát kapacitása szempontjából a legerősebb. A FOXPOST rendelkezik Magyarországon a legnagyobb csomagautomata-hálózattal, megközelítőleg 3 500 kézi csomagpont teljesítőképességével egyezik meg. 

A folyamatosan növekvő hálózatunk miatt olyan kényelmes már a csomagautomatáink elérése, mintha a saját postaládánkban kezelnénk csomagküldeményeket. 

Magas szállítási minőséget biztosítunk, fenntartható üzletvitellel. Az OTD (időben történő kiszállítás) 96% feletti. Ez azt jelenti, hogy a FOXPOST 100-ból 96 csomagot a küldemény APM-be helyezésétől számítva 24 órán belül kézbesít a célautomatába. Továbbá legtöbb felhasználónk a kiszállított csomagokat elég gyorsan, 24 órán belül átveszi. 

A környűezettudatosság és fentarthatóság nagyon fontos szempontok, amiket nem érdemes figyelmen kívül hagynunk. Példaként említve a FOXPOST nagyon büszke rá, hogy a piacon a FOXPOST-os csomagoknak a legkisebb a karbonlábnyoma. 

Továbbá kapacitás szempontjából a csomagautomatákhoz futárok egyszerre jóval több csomagot tudnak kiszállítani, mintha egyenként kellene a csomagokat célba juttatni. A járatszervezéseket nézve egy házhozszállításos jármű 100-150 csomagot, míg a FOXPOST furgonok 800-1000 csomagot szállítanak el naponta

Ezért csomagautomatába szállítani egyértelműen olcsóbb és környezettudatosabb alternatívát jelent a házhozszállításhoz képest. 

Örülünk, hogy szeretik a FOXPOST által kínált egyszerű és rugalmas csomagkézbesítési formát!

Vásárlói ne várjanak a futárra! Foxoljanak!