Vissza
Blog

A FOXPOST újabb szakmai díjakat nyert


Az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja 2022 pályázaton a Jövő gazdasága kkv kategóriában I. helyezett lett a FOXPOST, illetve a kategória Üzleti modell különdíját is megkaptuk.

 

Óriási öröm ért bennünket, október 6-án két szakmai díjjal is gazdagabbak lettünk. Az Effekteam által alapított Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja 2022 pályázaton a Jövő gazdasága kkv kategóriában I. helyezett lett a FOXPOST, illetve a kategória Üzleti modell különdíját is megkaptuk. Utóbbi különösen nagy eredmény, hiszen ezzel cégünk alapvető működését értékelte kiválóra a szakmai zsűri.

A szakmai zsűri a FOX Green programunkat díjazta, amelynek elsődleges célja, hogy csökkentse a csomaglogisztikai szolgáltatásokhoz kapcsolódó környezetterhelést és légszennyezést a vállalat működése során kibocsátott üvegházhatású gázok és a keletkező hulladék mennyiségének minimalizálásával.

Emellett pedig társadalmi vállalásaink is a pályázat részét képezték, melyekben elsősorban a logisztikai szakértelmünket ajánljuk fel a civil szervezetek kezdeményezéseihez.

Forrás: effekteam.hu

 

A „KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ. – bizalomépítés és társadalmi fenntarthatóság az ESG tükrében” című konferencia rendkívüli alkalmat teremtett olyan cégképviselők találkozására, akik mindennapi működésük részének tekintik a fenntartható jövő érdekében tett erőfeszítéseket.

A versenyről, versenytársainkról, és az elért eredményekről ITT olvashatnak bővebben.

Köszönjük Önöknek a közönségszavazáson nyújtott támogatást, azon pedig nagyon erős hajrában végül a második helyet szereztük meg.

Ezúton gratulálunk versenytársainknak, Önöknek pedig köszönjük a bizalmat és a sok szavazatot!