Vissza
Blog

A FOXPOST 2021-ben Business Superbrands díjas


A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága az ország legkiválóbb márkái közé választott bennünket, valamint a Business Superbrands díjat is elnyertük.

 

A széles nagyközönség számára is ismert Superbrands védjegy magas minőséget szimbolizál, amely elnyerése egyet jelent a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkával. A díj odaítéléséről minden évben egy többlépcsős előszűrést követően dönt a negyvenegy tagú, független marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság, így a kitüntetést valóban a magas színvonalat képviselő márkák kapják meg. Az elismerés olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A bizottság érdemesnek talált bennünket a Superbrands 2021 és a Business Superbrands 2021 védjegy viselésére.

A 2015-ben alapított tisztán magyar tulajdonú FoxPost Zrt. jelenleg az egyik legnépszerűbb logisztikai szolgáltató a hazai piacon, amely az egyre elterjedtebb csomagautomatás átvételi módra specializálódott. Ez a kézbesítési forma világszinten is rohamosan terjed, hiszen rugalmassága és költséghatékonysága mellett nagy előnye az érintkezésmentesség, illetve a környezettudatosság. Folyamatosan bővülő országos hálózatunk ma már több mint kétszáz automatából áll. Terveink szerint 2024-re pedig több mint ezer automatával biztosítjuk azt, hogy többé senkinek ne kelljen várnia a futárra.

A Foxpost számára az elnyert díjak bizonyíjták a szakmai elismerést, egyben visszajelzés, hogy jó úton haladunk és alátámasztják azt a törekvésünket, miszerint a jövő logisztikáját építjük. Mindez ügyfeleinknek és partnereinknek garanciát jelent a minőségre.